با مراعات کردن و نشستن رو بالشت های دوناتی تا حد زیادی جلوی دردش رو گرفتم.گاهی که راه زیاد میرم و یا کار سنگین میکنم و درد میگیره، ورزش های مخصوص دیسک رو انجام میدم، مثل آب رو اتیشه.
ماساژ به هیچ عنوان نمیدم چون دردش رو بدتر میکنه.به کمر هم نمیخوابم چون فشار میاره.
این طوری که خیلی بده منن کارای سنگین زیاد انجام میدم بعضی وقتها نمیتونم صاف بشم از کمر درد
واقعا کار سنگین نکن چون اگر بزنه بیرون باید بالای ۵۰ میلیون خرج کنی. اگر چند تا دیسک بزنه بیرون تا ۱۰۰ میلیون. به دولتی هم اعتماد نیست. شاید میلاد نتونستن عمل خیلی خوبی رو اون فامیلتون بکنن.
اگر مثلا مجبوری ۲۰ کیلو برنج جابجا کنی بریز تو گونی های کوچک ۵ کیلو پنج کیلو ببر. میزو با کمک کسی جابجا کن.قابلمه سنگین جابجا نکن ابشو با ملاقه جدا کن بعد بلند کن. این جور احتیاطا لازمه واست
واقعا کار سنگین نکن چون اگر بزنه بیرون باید بالای ۵۰ میلیون خرج کنی. اگر چند تا دیسک بزنه بیرون تا ۱ ...
دیروز سیب پرتقال های عید تو انبار یکم مونده بود بخدا،چندتا چنو تا مثلا دوتا دوتا بردمگذاشتم یخچال خراب نشه،اصلا عجیب دردمیگره ولی بخوابم استراحت بدم دردش کمتر میشه.وای من بقول معروف مث زنبور کار میکردم هیچی ش نبود کمرم😔هیچ وقتم دست تنها کار خیلی سنگین نکرده بودم
دیگه من حتی ده دقیقه سرپا چنان دردیتحمل میکنم خدا عالمه
ای وای...
ان شاء الله بهتر باشین.
من اولش خیلی بد شروع شد و خیلی درد داشتم.وقت بلند شدن تا چند قدم اول که میخواستم بردارم، دلم میخواست از درد داد بزنم،بعد هم مجبور بودم بالشت دوناتیمو همه جا(مهمونی، پارک، ارایشگاه و...) ببرم تا اذیت نشم، اما کم کم که مراعات کردم خیلی بهترم و الان مدت کوتاه در حد مهمونی رو بدون بالشت هم میتونم راحت و بدون درد باشم خداروشکر