2777
2789
۴ سال پیش شوهرم اصلا نمی‌تونست راه بره کلا زمین گیر شد بهترین دکترهای تهران رفت گفتن باید عمل بشه از ...

سلام عزیزم منم دیسک دارم ۳۴ سالمه زده به پای چپم کف پام درد میکنه و بی حسه

من استخر میرم ولی آبش گرم نیست دکتر به همسرتون گفتن تو آب گرم راه برن یا همون آب استخر هم جواب میده ؟

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
سلام عزیزم منم دیسک دارم ۳۴ سالمه زده به پای چپم کف پام درد میکنه و بی حسه  من استخر میرم ولی ...

سلام عزیز دکترشون گفته بودن که تو استخر آب گرم راه برن و خدارو شکر اینکارو کردن ونتیجه داد 

خدایا شکرت بالاخره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز دکترشون گفته بودن که تو استخر آب گرم راه برن و خدارو شکر اینکارو کردن ونتیجه داد 

خدا را شکر انشاالله که همیشه خوب باشن

شهرمون یه استخر داره اونم آبش سرده 😪

مگه تو جکوزیش راه برم 

مرسی خانومی🙏

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
هر کسی کارش به عمل نمیرسه. مادر پدرم هر دو مشکل دیسک داشتن با استراحت خوب شدن. فقط اگر به‌پا بزنه بد ...

من ب پا می زنه مث چی سنگین میشن بی حس این هفته نوبت دارم فک کنم منم عمل کنن‌.عملش سخته؟من سییتم ایمنی  داره انعقادم ضعیفه ممکنه خون ریزی بشه حین عمل😔

من ب پا می زنه مث چی سنگین میشن بی حس این هفته نوبت دارم فک کنم منم عمل کنن‌.عملش سخته؟من سییتم ایمن ...

حالا برید دکتر ببینید تشخیص چیه... خیلی خیلی تحقیق کنید که دکتر خوبی باشه. کلا عمل سختی نیست اما درباره انعقاد خون اطلاعی ندارم.

منم دارم.

با مراعات کردن و نشستن رو بالشت های دوناتی تا حد زیادی جلوی دردش رو گرفتم.گاهی که راه زیاد میرم و یا کار سنگین میکنم و درد میگیره، ورزش های مخصوص دیسک رو انجام میدم، مثل آب رو اتیشه.

ماساژ به هیچ عنوان نمیدم چون دردش رو بدتر میکنه.به کمر هم نمیخوابم چون فشار میاره.

حالا برید دکتر ببینید تشخیص چیه... خیلی خیلی تحقیق کنید که دکتر خوبی باشه. کلا عمل سختی نیست اما درب ...

عزیزم شکر خدا که حالتون بهتره

زن داداش من بیمارستان میلاد عمل کردالان نمیتونه روزمین بشینه یا خم نمیشه میگه نمیتونم 

یعنی راست میگه .ولی پشت فرمون مشکلی نداره من تعجب میکنم.

منم کمرم خیلی درد میکنه از ترس اصلا دکتر نمیرم

عزیزم شکر خدا که حالتون بهتره زن داداش من بیمارستان میلاد عمل کردالان نمیتونه روزمین بشینه یا خم نم ...

اره راست میگه. احتمالا یه دوره درد زیادی کشیده عضلات خشک شده و سیاتیکش کش اومده دیگه نمیتونه حرکات سختو انجام بده خصوصا خم شدن و دستشویی ایرانی...

من اوایل بعد عمل رو زمین نمیتونستم بشینم.. الان میتونم... اما خم شدن زیادو کلا میترسم اصلا ادم سالم هم نباید از کمر خم شه. باید زانو رو خم کنه.

اره راست میگه. احتمالا یه دوره درد زیادی کشیده عضلات خشک شده و سیاتیکش کش اومده دیگه نمیتونه حرکات س ...

این طوری که خیلی بده

منن کارای سنگین زیاد انجام میدم بعضی وقتها نمیتونم صاف بشم از کمر درد

این طوری که خیلی بده منن کارای سنگین زیاد انجام میدم بعضی وقتها نمیتونم صاف بشم از کمر درد

واقعا کار سنگین نکن چون اگر بزنه بیرون باید بالای ۵۰ میلیون خرج کنی. اگر چند تا دیسک بزنه بیرون تا ۱۰۰ میلیون. به دولتی هم اعتماد نیست. شاید میلاد نتونستن عمل خیلی خوبی رو اون فامیلتون بکنن.

اگر مثلا مجبوری ۲۰ کیلو برنج جابجا کنی بریز تو گونی های کوچک ۵ کیلو پنج کیلو ببر.  میزو با کمک کسی جابجا کن.قابلمه سنگین جابجا نکن ابشو با ملاقه جدا کن بعد بلند کن. این جور احتیاطا لازمه واست

منم دارم. با مراعات کردن و نشستن رو بالشت های دوناتی تا حد زیادی جلوی دردش رو گرفتم.گاهی که راه زیا ...

دیگه من حتی ده دقیقه سرپا چنان دردیتحمل میکنم خدا عالمه 

واقعا کار سنگین نکن چون اگر بزنه بیرون باید بالای ۵۰ میلیون خرج کنی. اگر چند تا دیسک بزنه بیرون تا ۱ ...

دیروز سیب پرتقال های عید تو انبار یکم مونده بود بخدا،چندتا چنو تا مثلا دوتا دوتا بردم‌گذاشتم یخچال خراب نشه،اصلا عجیب دردمیگره ولی بخوابم استراحت بدم دردش   کمتر میشه.وای من بقول معروف مث زنبور کار میکردم هیچی ش نبود کمرم😔هیچ وقتم دست تنها کار خیلی سنگین نکرده بودم

دیگه من حتی ده دقیقه سرپا چنان دردیتحمل میکنم خدا عالمه 

ای وای...

ان شاء الله بهتر باشین.

من اولش خیلی بد شروع شد و خیلی درد داشتم.وقت بلند شدن تا چند قدم اول که میخواستم بردارم، دلم میخواست از درد داد بزنم،بعد هم مجبور بودم بالشت دوناتیمو همه جا(مهمونی، پارک، ارایشگاه و...) ببرم تا اذیت نشم، اما کم کم که مراعات کردم خیلی بهترم و الان مدت کوتاه در حد مهمونی رو بدون بالشت هم میتونم راحت و بدون درد باشم خداروشکر

بالش دوناتی چیه؟

این بالشت های گردی که وسطش سوراخه.

توی اینترنت بزنین...

ولی حتما باید طبیشو استفاده کنید، چون این تزئینیا خیلی سفته و اصلا تاثیر نداره که هیچ، بدتر هم میکنه