2777
2789
من خودم ذاتا آریتمی دارم ینی میگی تو بارداری بدتر میشه؟

آره میگن پمپاژ خون میره بالاتر من میخام اقدام به بارداری کنم ولی میترسم، دکتر به شما پیشنهاد عمل ابیلیشن نداده؟ 

یک تو یک عمر مرا بس است... ️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میگن پمپاژ خون میره بالاتر من میخام اقدام به بارداری کنم ولی میترسم، دکتر به شما پیشنهاد عمل ابی ...

ن والا اصلا دارو هم نداد گف ورزش اینا کن ولی مخصوصا نزدیک پریودم خیلی اذیت میکنه ضربان قلب پایین

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
ن والا اصلا دارو هم نداد گف ورزش اینا کن ولی مخصوصا نزدیک پریودم خیلی اذیت میکنه ضربان قلب پایین

مال من خیلی میره بالا140و اینا خیلی اذیت میشم گفتن باید عمل کنی خسته شدم از زندگی، ازعملم میترسم 

مال من خیلی میره بالا140و اینا خیلی اذیت میشم گفتن باید عمل کنی خسته شدم از زندگی، ازعملم میترسم&nbs ...

اهان برا تو برعکسه، برا من میاد پایین ۴۷ اینا میشه 😂

چه حالت‌هایی بهت دست میده؟ 

احساس میکنم تپش قلب دارم ولی وقتی ضربان میگیرم خیلی پایینه، قلبمو میخوام بالا بیارم، عصبی میشم کسل میشم نمیخوام کسی کاری ب کارم داشته باشه دراز میکشم فقط 

احساس میکنم تپش قلب دارم ولی وقتی ضربان میگیرم خیلی پایینه، قلبمو میخوام بالا بیارم، عصبی میشم کسل م ...

خیلی سخته هیچکیم آدمو درک نمیکنه، مال من انگار داره میپره بیرون همه بهم میگن بخودت تلقین میکنی کسی نمی‌فهمه من چی میکشم

خیلی سخته هیچکیم آدمو درک نمیکنه، مال من انگار داره میپره بیرون همه بهم میگن بخودت تلقین میکنی کسی ن ...

اره میفهمم چی میگی منو فقط مامانم درک میکنه چون پرستاری خونده 🤦‍♀️