2777
2789
عنوان

برنج آبکش

3148 بازدید | 51 پست

دوستان من همیشه برنجم موقع آبکش خمیر میشه ولی مادرشوهرم هر برنجی بش بدی عالی درش میاره اون سری دقت کردم ب پختش دیدم با اب ولرم برنجشو خیس میکنه و نمکم اضافه نمیکنه نمکو وقتی میخواد بریزه تو آبکش اون آخرا اضافه میکنه ب نظرتون راز موفقیتش اینه خخخخخ؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نوع برنجاتون فرق نمیکنه؟ یا اینکه احتمالا دیر آبکش میکنی من با آب سرد و نمک میذارم خیس بخوره

هر برنجی بهش بدی همینطوری عالی درمیاره خخخخ منم گفتم مامان برنجات همیشه عالیه پدرشوهرم گفت ادم باید آشپز باشه ک اینطوری درست کنه قشنگ قهوه ایم کرد خخخخ

نیم ساعت تو اب نمک بزار خیس بخوره..بعد اب و جوش بیار برنجتو بشور بزار توش و نمک و یه کم روغن اضافه کن و اگه برنج ایرانیه فقط ۳..۴ دقیقه بپزه بعدشم ابکش کن و بزار دم بکشه..تنها دلیل شفته شدنش اینه زیاد میپزی اگه زیاد تو اب قل بخوره نرم میشه 

من هندی رو با اب سرد میزارم و با نمک

برنج محلی رو بدون خیس خوردن میزارم چون وا میره.

شما زیاد میزاری بجوشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

خانما من ۱۴ساله خانه دارم برنجمو با آب ولرم خیس میکنم میزارم بمونه ودرآخر که میخوام آبکش کنم نمک میزنم همیشه هم عااااااااالییییییی میشه دقیقا مثل مادرشوهر اسی

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
خانما من ۱۴ساله خانه دارم برنجمو با آب ولرم خیس میکنم میزارم بمونه ودرآخر که میخوام آبکش کنم نمک میز ...

افرین اونم دقیقا همینکارو میکنه واقعا برنجاش خوب میشن