دوستان من همیشه برنجم موقع آبکش خمیر میشه ولی مادرشوهرم هر برنجی بش بدی عالی درش میاره اون سری دقت کردم ب پختش دیدم با اب ولرم برنجشو خیس میکنه و نمکم اضافه نمیکنه نمکو وقتی میخواد بریزه تو آبکش اون آخرا اضافه میکنه ب نظرتون راز موفقیتش اینه خخخخخ؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا وقتی هم کم میخوره سفت میشه برنجم خانواده شوهرم برنج نرم دوس دارن
یا شما زیادی میزاری میجوشه ک شفته بشه یا کم ک پاره سنگ بشه. اگه دیدی برنج زنده یت موقع دم آبجوش با روغن بریز توش ک وقتی بخار کرد برنج نرم بشه. روی برنج موقع قل زدن خط میافته ی بار با دقت نگاه کن وقتی ۴تا خط افتاد بردار یا بین انگشتت له کن دیدی مغزش سفید و بغل ها نرم سریع آبکش کن
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
من مامانم یه کته هایی میپزه عالی تازه رازشو فهمیدم دیدم وقتی میخواد کته درس کنه اول برنجو با روغن یکم تفت میده بعد آب میریزه جوش اومد نمک میزنه زیرشو کم میکنه تا دم بکشه خیلی خوب میشه