2777
2789
عنوان

برنج آبکش

| مشاهده متن کامل بحث + 3160 بازدید | 51 پست

حالا من همیشه برنجام خوب در میاد . حتی کته هام . اصلا هم برنج خیس نمیکنم هیچوقت

مادرشوهرم اصلا برنجاش جالب در نمیاد

شوهرم دست پخت مامانشو اصلا دوست نداره

فقط دست پخت منو میپسنده👌😌

من هندی رو با اب سرد میزارم و با نمک برنج محلی رو بدون خیس خوردن میزارم چون وا میره. شما زیا ...

همیشه ک دعوتشون میکنم چند کیلو بخاطر استرس برنج کم میکنم دیگه حتی شوهرمم بم اعتماد نداره واسه آشپزی برا مهمونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا وقتی هم کم میخوره سفت میشه برنجم خانواده شوهرم برنج نرم دوس دارن

یا شما زیادی میزاری میجوشه ک شفته بشه یا کم ک پاره سنگ بشه. اگه دیدی برنج زنده یت موقع دم آب‌جوش با روغن بریز توش ک وقتی بخار کرد برنج نرم بشه. روی برنج موقع قل زدن خط میافته ی بار با دقت نگاه کن وقتی ۴تا خط افتاد بردار یا بین انگشتت له کن دیدی مغزش سفید و بغل ها نرم سریع آبکش کن

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

حالا من همیشه برنجام خوب در میاد . حتی کته هام . اصلا هم برنج خیس نمیکنم هیچوقت مادرشوهرم اصلا برنج ...

منم کته هام عالی میشه ب ازای هر پیمونه برنج یکو نیم پیمونه اب میریزم 

نیم ساعت تو اب نمک بزار خیس بخوره..بعد اب و جوش بیار برنجتو بشور بزار توش و نمک و یه کم روغن اضافه ک ...

جدا ؟ چ جالب فک کردم روغن فقط برا کته ب اب برنج اضافه میکنیم 

یکی دو دونه بردار ببین سفته یا نرم بعد ابکش کن  من خودم برنجو با اب گرم خیس میکنم نمکم نمیزنم& ...

اصلا قبل نرم شدنم دونه هاش بهم میچسبن ی جوری میشه حالا اگه دوباره درست کردم عکس میذارم متوجه شید

من مامانم یه کته هایی میپزه عالی تازه رازشو فهمیدم دیدم وقتی میخواد کته درس کنه اول برنجو با روغن یکم تفت میده بعد آب میریزه جوش اومد نمک میزنه زیرشو کم میکنه تا دم بکشه خیلی خوب میشه