2777
2789
عنوان

هدیه روز مرد

265 بازدید | 13 پست

سلام خانما میشه ی ایده ی قشنگ برای روز مرد بدید میخوام برای نامزدم بگیرم ولی فعلا نمیتونم زیاد هزینه کنم میخوام ی چیزی باشه  که هم تو چشم باشه هم یکم هزینش پایین🙈

هیچی شرایط مالی خیلی خرابه همین الانش دارم بچموبیدارمیکنم بره مدرسه ولی باگریه میگه هیچی نمیذاری کیفم چندروز گشنم میشه شرایط مالیمون خیلی خرابه که به این چیزا فکرنمیکنم😔

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرسویچی هم توچشم هست هم هزینش زیادنیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من میخوام پیراهن و تیشرت بگیرم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

یه لقمه نون پنیر هم نداری براش بذاری؟

نه به خدا فقط یه کره کامل گذاشته تویخچال

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی
همسرتون شاغل نیستن؟خودتون چطور 

خودم نه خانه دارم همسرهم کارگر وبیکار

چرا نمیرین سرکار خودتون ؟

بچه کوچیک دارم اگه کارخونگی باشه شاید بتونم ولی چون بچه کوچیکترهم دارم نمیتونم