2777
2789
عنوان

پول

119 بازدید | 15 پست

سلام من خیلی ناراحتم الان همه وضعشون خوبه پول دارن ما وضع مالیمون خوب نیست شوهرمم بیکاره خیلی ساله عروسی کردیم همه میگن چرا پولدارنمیشین 🥲😔😔😔😔شب روزم شده غصه فک میکنم همه وضعشون خوبه الی ما

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انرژی منفی نده امیدوار باش کتاب معجزه شکرگزاری رو بخون پناه بیار به خدا

بقران غصه منو داره ازپادرمیاره هرکی مییبینه میگه چطور خونه ندارین ۳دنگ خونه با یه پراید داریم 😔😔

من شب و روز دنبال پولم نمیرسم بشینید تو خونه که دگ هیچ 

انگار گاهی خدا هرچی تلاش کنی بدتر ازت دورش میکنه

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

کارش فصلیه همیشه زمستان همینجوریه 😔😔😔

دلیل نمیشه باید شغل دیگه ای هم برای زمستانشون در نظر بگیرن باید تلاش کنین اینکه حرف نشد عزیزدلم معلومه که آدم بشینه تو خونه و کاری نکنه پول از آسمون که نمی افته باید تلاش کرد تلاش رو بیشتر کرد 

دلیل نمیشه باید شغل دیگه ای هم برای زمستانشون در نظر بگیرن باید تلاش کنین اینکه حرف نشد عزیزدلم معلو ...

هیچ کاری نمیکنه میگم با پراید برو اسنپ تا ی چی میگم دعوا میکنه وسایل میشکنه بخدا دیگه کم اوردم 

هیچ کاری نمیکنه میگم با پراید برو اسنپ تا ی چی میگم دعوا میکنه وسایل میشکنه بخدا دیگه کم اوردم 

عزیزدلم ... پس فکرش و نکن و خودت و آزار نده ، اگه تونستی خودت یه شغل خانگی پیدا کن انجام بده بخوام واست مثال بزنم بعضی شرکت ها هستن شما جنس هاشونو قبول میکنی واسشون بسته بندی کنی ، خودشون میارن دم خونتون بسته بندی میکنی میان میگیرن ازت پولش هم خوبه ، مثلا شرکت هایی که مال شهرک های صنعتی هستن یا اسباب بازی و ... بگرد ببین میتونی پیدا کنی ، توی دیوار شهرتون یا جای دیگه ؟