سلام من خیلی ناراحتم الان همه وضعشون خوبه پول دارن ما وضع مالیمون خوب نیست شوهرمم بیکاره خیلی ساله عروسی کردیم همه میگن چرا پولدارنمیشین 🥲😔😔😔😔شب روزم شده غصه فک میکنم همه وضعشون خوبه الی ما
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دلیل نمیشه باید شغل دیگه ای هم برای زمستانشون در نظر بگیرن باید تلاش کنین اینکه حرف نشد عزیزدلم معلومه که آدم بشینه تو خونه و کاری نکنه پول از آسمون که نمی افته باید تلاش کرد تلاش رو بیشتر کرد
هیچ کاری نمیکنه میگم با پراید برو اسنپ تا ی چی میگم دعوا میکنه وسایل میشکنه بخدا دیگه کم اوردم
عزیزدلم ... پس فکرش و نکن و خودت و آزار نده ، اگه تونستی خودت یه شغل خانگی پیدا کن انجام بده بخوام واست مثال بزنم بعضی شرکت ها هستن شما جنس هاشونو قبول میکنی واسشون بسته بندی کنی ، خودشون میارن دم خونتون بسته بندی میکنی میان میگیرن ازت پولش هم خوبه ، مثلا شرکت هایی که مال شهرک های صنعتی هستن یا اسباب بازی و ... بگرد ببین میتونی پیدا کنی ، توی دیوار شهرتون یا جای دیگه ؟