سلام من خیلی ناراحتم الان همه وضعشون خوبه پول دارن ما وضع مالیمون خوب نیست شوهرمم بیکاره خیلی ساله عروسی کردیم همه میگن چرا پولدارنمیشین 🥲😔😔😔😔شب روزم شده غصه فک میکنم همه وضعشون خوبه الی ما
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلیل نمیشه باید شغل دیگه ای هم برای زمستانشون در نظر بگیرن باید تلاش کنین اینکه حرف نشد عزیزدلم معلومه که آدم بشینه تو خونه و کاری نکنه پول از آسمون که نمی افته باید تلاش کرد تلاش رو بیشتر کرد
هیچ کاری نمیکنه میگم با پراید برو اسنپ تا ی چی میگم دعوا میکنه وسایل میشکنه بخدا دیگه کم اوردم
عزیزدلم ... پس فکرش و نکن و خودت و آزار نده ، اگه تونستی خودت یه شغل خانگی پیدا کن انجام بده بخوام واست مثال بزنم بعضی شرکت ها هستن شما جنس هاشونو قبول میکنی واسشون بسته بندی کنی ، خودشون میارن دم خونتون بسته بندی میکنی میان میگیرن ازت پولش هم خوبه ، مثلا شرکت هایی که مال شهرک های صنعتی هستن یا اسباب بازی و ... بگرد ببین میتونی پیدا کنی ، توی دیوار شهرتون یا جای دیگه ؟