لعنت ب من ک به دوستم حس دارم تروخدا بگید پس کی تموم میشه همش میگم شاید از سنم یا هورمونام باشه ولی کوووووووووووووووووووووووووووووووووووووو درست نمیشه چرا
و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست میکند🩷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها من و این رفیقم خیلی صمیمی هستیم تو کلاس باهیشکی به اندازه اون نمیحرفم زیاد همه فکر میکنن من خودمو میگیرم ولی اونه که میدونه من معاشرتی نیسم سعی میکنه کمکم کنه بهم روحیه میده نظراتشو میگه که منو وارد جمع کنه
بچه ها من و این رفیقم خیلی صمیمی هستیم تو کلاس باهیشکی به اندازه اون نمیحرفم زیاد همه فکر میکنن من خ ...
امروز یه رفیقم اومد پیشمون گف شما دوتا چرا انقدر باهم صمیمی شدین چی دارید بهم میگین چی بینتونه اونم به شوخی گف اره فلانی عاشق شده دوستمم تعجب کرد چون من هیچوقت از عشقو عاشقی نمیحرفم
اشتباه گفتم؟ اخه نصف ایران این چیزا رو مریضی میدونن یا کلا علاقه ندارن عادیه
نمیدونم چجوری بگم برات این حرف زدنش افکارش حتی پسرونست روحیاتش خلق و خو ژست گرفتن و حرکات نوع نگاه تاحدودی تیکه کلاماش ولی دخترونه میگرده ازشم پرسیدم گف نمیخام دوست و آشنا چیزی بفهمن تا تغییر جنسیت بدم
اره قبول دارم حرفتونو، ولی خودتون علاقه ندارین درسته؟
نمیدونم والا دودلم از طرفی اخلاق خوب زیاد داره اخلاق بدم داره یه چنتا اول اینکه مهربونه دلسوزه خیلی کمک میکنه تو روزای سخت خیلی امتحانش کردم ولی درعین حال دروغگوعه یکم و نصفش زیر زمین😂😂☹