2777
2789
عنوان

تروخدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 120 پست
خب پس میشه گفت ن ترنس هستی ن لز بایسشکوال هستی میشه یکم از حس و حالت و دلیل علاقت و علائم علاقت به ...

منم یکی از دوستام بایسکشواله حس خاصی نیست همون ما هاییم ولی بجای فقط مرد زن هم دوست دارن همین

پولدار 18 ساله ای که نمیدونه چی بخرهᰔ🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس میشه گفت ن ترنس هستی ن لز بایسشکوال هستی میشه یکم از حس و حالت و دلیل علاقت و علائم علاقت به ...

ببین من کلا از دخترای لطیف و احساساتی خوشم نمیاد چون خودم اینطوریم ولی این دوستم ک بهش حس دارم کاملا پسرونس لباساش اخلاقش احساساتش 

من عاشق بعد پسرونه این دوستم شدم 

الان یکسالی هس این حس و دارم مثل یه پارتنر پسر دوسش دارم 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
چرا دوست داره ولی باید پول باشه؟ نمیدونم بچه ها حس میکنم چون باهام مهربونه بهم حس داره🙄

انشالله ک براش جور بشه ترنس ها خیلی سختشونه هم جامعه هم خانواده ممکنه درکشون نکنن چه خوب که درکش میکنی و دوستش هستی

ببین من کلا از دخترای لطیف و احساساتی خوشم نمیاد چون خودم اینطوریم ولی این دوستم ک بهش حس دارم کاملا ...

خب پس تو دوس داری مفعول باشی توی رابطه اگه اشتباه نکنم حالا چه برای زن چه مرد و احتمالا خیلیم ناز و عشوه ای هستی ذاتا کرشمه میای

ببین من کلا از دخترای لطیف و احساساتی خوشم نمیاد چون خودم اینطوریم ولی این دوستم ک بهش حس دارم کاملا ...

من دقیقا برعکس دخترایی که خیلی لطیف و دخترونن رو خیلی دوس دارم احساس میکنم خیلی مظلومن

پولدار 18 ساله ای که نمیدونه چی بخرهᰔ🥲
انشالله ک براش جور بشه ترنس ها خیلی سختشونه هم جامعه هم خانواده ممکنه درکشون نکنن چه خوب که درکش میک ...

اره اوایل برام سخت بود باهاش راحت نبودم زیاد همش حس میکردم پسر کنارمه الانم حس میکنم ولی یزره کنار اومدم خیلی مهربونه خیلی بامرامه پایست روشنفکر روحیه میده به ادم نمیدونم ولی از این کارا قصد و قرضی داره یا ن