2777
2789
عنوان

تروخدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 120 پست
نمیدونم چجوری بگم برات این حرف زدنش افکارش حتی پسرونست روحیاتش خلق و خو ژست گرفتن و حرکات نوع نگاه ت ...

میدونم خودم یکی از فامیلام دختر بود ولی ترنس بود رفت عمل کرد بالای 60 تومن بود الان ببینیش عمرا بفهمی این زن بوده

پولدار 18 ساله ای که نمیدونه چی بخرهᰔ🥲

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره قبول دارم حرفتونو، ولی خودتون علاقه ندارین درسته؟ 

اینجور افراد از بدو تولد ینی همون موقعی که روح میخاسته بیاد به جسمشون روح اشتباها توی جسم اشتباه گیر افتاده و زندانی شده و مجبورن برخلاف روحیاتشون رفتار کنن و بگردن که اگه برخلاف این باشه تحقیر و توبیخ میشن

واقعن؟ چه سالی عمل کرد و الان چن سالشه؟ خوشگل شده؟ ازدواج کرده یا هنوز مجرده

20 و خوره ای هست الان اسمش سام شده فک کنم خیلی خوشتیپ شده ماشالا اصن دختر بود خوشگل نبود. مجرده فک کنم سال عملش 96 97 اینا بود 

اره قبول دارم حرفتونو، ولی خودتون علاقه ندارین درسته؟ 

اخلاق خوب زیاد داره ولی خب از طرفیم یزره سخته که بایه نفر که اندامش پسر نیس ارتباط برقرار کردن .. ینی همون جنسی منظورمه نداره که اخه .. فقطم اون نیس ریش نداره کلن هرچیزی که یه پسر داره رو نداره خیلی عذاب آوره گفتنش حتی چه برسه به کشیدنش ..

نمیدونم خیلی به اینو اون دروغ میگه جلوی چشم خودم فکرکنم بمنم دروغ زیاد گفته صداشو درنمیاره😂

اگه دروغ ریزه که تا حدی مهم نیست ولی بهش حتما یه تذکر به شوخی بده چون عادتش شده 😅

اخلاق خوب زیاد داره ولی خب از طرفیم یزره سخته که بایه نفر که اندامش پسر نیس ارتباط برقرار کردن .. ین ...

عیب نداره خب علایقه دیگه برا هر کسی فرق داره همون دوست باشین چه عیبی داره؟ تازه بنظرم اینجور ادما برای دردودل عالین

عیب نداره خب علایقه دیگه برا هر کسی فرق داره همون دوست باشین چه عیبی داره؟ تازه بنظرم اینجور ادما بر ...

ینی باهاش رل بزنم؟ نمیدونم چیه ها وقتی بهش نزدیک میشم دستاشو میگیرم خوشم میاد اونم چیزی نمیگه انگار اونم بدش نمیاد ولی به روی خودش نمیاره

ینی باهاش رل بزنم؟ نمیدونم چیه ها وقتی بهش نزدیک میشم دستاشو میگیرم خوشم میاد اونم چیزی نمیگه انگار ...

واقعا هیچ نظری ندارم من هیچ تجربه ای ندارم خود دانی😂 ولی انگار جالب میشین