2777
2789
عنوان

مشکل دوقطبی...

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 57 پست
ایوای مردم من .چرا آخه.بکارتت سالم موند.خدایا خودت رحم گن .حتما تنها بیرون رفتی

نه سالم نموند

اولی پنج سالم بود

دومی هم هفت

اولی زیاد جدی نبود

اما دومی چرا

داداش شوهر مامانم این کارو کرد... 

هرچقدم به مامانم گفتم باورم نکرد 

واقعا هم تقصیر من نبود من فقط یه بچه بودم.. 

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
چه حکمتی آخه دارم زجر میکشم💔

تو خیلی طول نمیکشه شاخ قول درونتو میشکنی و اونقد قوی میشی که رو خودت کنترل خواهی داشت.یه دختر زبر و زرنگ و باهوش و پرروحیه میشی و مثال زدنی برای همه.درمان تو از خدا هست از خدا بخواه قدم به قدم میاد و درمانت میکنه هر لحظه 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خیلی طول نمیکشه شاخ قول درونتو میشکنی و اونقد قوی میشی که رو خودت کنترل خواهی داشت.یه دختر زبر و ...

با وجود همه ی این مشکلات درس و تربیتم سر زبون همست... 

اما کسی از این وضعیت افتضاحم خبر نداره

مرسی از حرفای قشنگت🙂❤️

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
نه سالم نموند اولی پنج سالم بود دومی هم هفت اولی زیاد جدی نبود اما دومی چرا داداش شوهر مامانم ا ...

مهم نیست گلم اونقدر تو کاغذ بنویس و بعد پارش کن که حتی برات بی اهمیت شه و از یادت بره .به هر حال من هستم حرفی کمکی و....پیام بده فداتشم موفق باشی😘😘😘

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
مهم نیست گلم اونقدر تو کاغذ بنویس و بعد پارش کن که حتی برات بی اهمیت شه و از یادت بره .به هر حال من ...

مرسی عزیزم 

خیلی راحت شدم باهات صحبت کردم

برات درخواست دوستی میفرستم❤️

مرسی از راهنماییاتون واقعا❤️

فدات 😘

تو بهترینی میدونم قطعا موفق میشی اما دیر و زودش به خودت بستگی داره 👌 میدونم چون اگاه و پیگیری حتما به زودی موفق میشی عزیزم ♥️خدای مهربون همیشه همراهت باشه 

فدات 😘 تو بهترینی میدونم قطعا موفق میشی اما دیر و زودش به خودت بستگی داره 👌 میدونم چون اگاه و پیگ ...

فداتشم❤️❤️❤️❤️

تو اوج خوشحال بودنم یهو به فجیع ترین شکل ممکن میزنم زیر گریه یا عصبی میشم نسبت به آدما حس عشق و تنف ...

برو دکتر عزیزم یه روانشناس خوب پیدا کن ک الکی بهت قرص نده اخه قرصای افسردگی خیلی عوارض داره ..این علائمت شبیه علائم مادرشوهرمه 

یه روانپزشک عالی برو اخه ممکنه دو قطبی نباشه فقط افسردگی گذرا باشه مثل افیردگی فصلی مادرشوهر من دار ...

افسردگی فصلی نیست... 

چند ساله که درگیرشم و حاد تر میشه

تو اوج خوشحال بودنم یهو به فجیع ترین شکل ممکن میزنم زیر گریه یا عصبی میشم نسبت به آدما حس عشق و تنف ...

آره دقیقا برادرم اینجوریه

نصف روز میگه حالم خیلی خوبه

یهو میگه چیکار کردین که من یهو حالم بد شد به همه هم شک داره فکر میکنه کسی چیزی تو غذاش میریزه

یه دوره ای بشدت خشمگین میشد و با دیگران گلاویز میشد

شکاکه

خیلی خودشیفته س

هوش خیلی بالایی داشت ولی از درس خوندن فراری بود

دقیقا برادر منم هوش و تربیتش سر زبون همس

بشدت درستکاره و قابل اعتماد 

الان ولی بیماریش عود کرده چون دکترشو سروقت نرفت داروهاش نیاز به تغییر دوز داره اما نمیره

بهم ریخته

زمانی که داروهاش تحت کنترل دکتر بود خیلی داداشم خوب شده بود یه آدم کاملا عادی بود

عزیزدلم فقط فکر درمانت باش هر جان و تنی هدیه خداونده تو هدیه با ارزش خداوندی مراقبت کن از خودت

بالاخره هممون یه روز می‌میریم تا اون روز استفاده کن از فرصت زندگی که فقط یکبار به هر آدمی داده شده 

از خدا بخواه کمکت کنه هرروز باهاش حرف بزن

خدا خیلی زود جواب آدمو میده