2777
2789
عنوان

مشکل دوقطبی...

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 57 پست
برای اینکه رو خودت کنترل داشته باشی  حتما ورزش منظم داشته باش یوگا هم خوبه ایروبیکم خوبه  ...

اصلا حس انجام این کارارو ندارم... 

انگار یه چیزی هست هرچی میخوام برم سمت چیزای مثبت تو همین باتلاق نگهم میداره

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
به دیدنش علاقه ای ندارم به خودش هم علاقه ای ندارم اتفاقا بابام خیلی اصرار داره باهاش ارتباط بگیرم ...

کل تصوراتم بهم ریخت .عیب نداره هر جور راحتین .اما بزرگتر که شدی حتما حتما سراغشو بگیر بالاخره اون تو رو دنیا آورده .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهتون سلامتی بده.اگه جسارت نباشه چرا قران درمانی یا ذکر یا توسل ب ائمه و ....انجام نمیدین 

عزیزی دوست من واللە مدتی هم هست ب حفظ قران مشغولم ولی تو فاز شیدایی تمرکز کم میشە بیقراری و بی تابی نمیتونی ی جا بند شی 

قربونت اسمم ستایشه❤️✨

چشم ستایش دعات میکنم انشاالله فردا ظهر .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

میدونم چی میگی 

دارم تک تک اینارو تجربه میکنم

و فقط توقع درک شدن دارم... 

نیاز به کمک دارم اما بقیه هم میخوان کمکم کنن پسشون میزنم

دست خودمم نیست

و فکر میکنن من از خدامه اینطوری باشم و قضاوتم میکنن

دوبار توی بچگی بهم تجاوز شده حتی نسبت به لمس شدنم فوبیا دارم💔

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
چشم ستایش دعات میکنم انشاالله فردا ظهر .

فداتشم 

عزیزی دوست من واللە مدتی هم هست ب حفظ قران مشغولم ولی تو فاز شیدایی تمرکز کم میشە بیقراری و بی تابی ...

ببین کتاب از حال بد به حال خوب رو شده حتی بخر.تمریناتش رو انجام بده .البته دارو درمانی هم مهمه.اونم که فعلا داری باردار میشی.اما اولین فرصت ادامه بده کدوم استانی

کل تصوراتم بهم ریخت .عیب نداره هر جور راحتین .اما بزرگتر که شدی حتما حتما سراغشو بگیر بالاخره اون تو ...

کاش به دنیا نمیاورد

ببین کتاب از حال بد به حال خوب رو شده حتی بخر.تمریناتش رو انجام بده .البته دارو درمانی هم مهمه.اونم ...

اون کتاب رو 7 سال پیش خوندم ب توصیە دکترم چیز زیادی دستگیرم نشد من کردستانم شهر بانە  

کاش به دنیا نمیاورد

حکمتی بود اومدنت .

اصلا حس انجام این کارارو ندارم...  انگار یه چیزی هست هرچی میخوام برم سمت چیزای مثبت تو همین با ...

باید به خودت کمک کنی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی و از افراد نزدیکت بخواه بهت انگیزه بدن 

میدونم منظورت چیه ولی اونچیزی که تو رو تو باتلاق نگه میداره نمیزاره به سمت چیزی بری شکست بده 

اگر با اون حالت خودت مبارزه نکنی همینجور میمونه و تورو احاطه میکنه یهو میبینی شده ۵۰ سالت و زندگیت الکی با این حالت گذشت و هیچ وقت از خودت راضی نبودی 

اما اگر تلاش کنی هدف دار برنامه بریزی حال روحت بهتره حتی اگر شکست بخوری اما میدونی براش تلاش کردی عزیزم 

اون کتاب رو 7 سال پیش خوندم ب توصیە دکترم چیز زیادی دستگیرم نشد من کردستانم شهر بانە  

عزیزم تبریز ی دکتر عالی هست از خارجم میان پیشش.دکتر علیرضا ناظمی فوق عالی هست .بیا برو بارداریت هم زیر نظرش باش نیاز بود داروی بدون ضرر ب جنین هم میدن

باید به خودت کمک کنی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی و از افراد نزدیکت بخواه بهت انگیزه بدن  م ...

مرسی از راهنماییاتون واقعا❤️

حکمتی بود اومدنت .

چه حکمتی آخه

دارم زجر میکشم💔

میدونم چی میگی  دارم تک تک اینارو تجربه میکنم و فقط توقع درک شدن دارم...  نیاز به کمک د ...

ایوای مردم من .چرا آخه.بکارتت سالم موند.خدایا خودت رحم گن .حتما تنها بیرون رفتی