2777
2789
عنوان

مشکل دوقطبی...

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 57 پست
مامانم که نیست کلا..  اوهوم میدونم خیلی بده بابام هم فعلا راضی نمیشه

بگو درس داری کنکور داری افسردگی و اضطراب تمرکزتو بهم ریخته.جسارتا مامان کجاست پس

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
عزیزم اینام دارو داره.درضمن گلم از دارو خوردن بدت نیاد.آدم کاملا نرمال و بی مشکل خیلی کم هست تو این ...

مرسی

میرفتم مشاور اما خب گفت بهم قرص آرامبخش میدن ذهنم توی حالت خواب باشه

میدونم اینطوری بدتر میشم

عمم هم قرص میخوره و دارم میبینم

کاش بمیرم راحت شم😄💔

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو درس داری کنکور داری افسردگی و اضطراب تمرکزتو بهم ریخته.جسارتا مامان کجاست پس

مامان بابام از شیش سالگیم جدا شدن

تا هفت سالگی پیش مامانم بودم

الان پیش بابامم و نه من نه مامانم هیچ اطلاعی از هم نداریم😄

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
مرسی میرفتم مشاور اما خب گفت بهم قرص آرامبخش میدن ذهنم توی حالت خواب باشه میدونم اینطوری بدتر میشم ...

عه خدا نکنه دختر.کتاب از حال بد به حال خوب رو حتما تهیه بکن تمریناتش رو انجام بده خیلی خوب میشی.

درضمن برو سراغ نماز با حضور قلب و اول وقت .هر روزم یک صفحه قران بخون با معنی.فداتشم برات حمد میخونم دلت آروم شه🌺🌺🌺

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

https://eitaa.com/estand_esm

پیجم تو ایتا خوشحال میشم از کارهای هنریم دیدن کنید

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm
عه خدا نکنه دختر.کتاب از حال بد به حال خوب رو حتما تهیه بکن تمریناتش رو انجام بده خیلی خوب میشی. در ...

مرسی عزیزم 

توروخدا دعا کنید برام خیلی محتاج دعام قربونت برم❤️

مامان بابام از شیش سالگیم جدا شدن تا هفت سالگی پیش مامانم بودم الان پیش بابامم و نه من نه مامانم ه ...

عیب نداره ۱۸ سالگی رو که رد کردی میتونی بری ببینیش.خدا به مادرت سلامتی بده ایشالا به زودی بهم برسین❤❤❤

مرسی عزیزم  توروخدا دعا کنید برام خیلی محتاج دعام قربونت برم❤️

چشم گلم فداتشم حتما عزیز دلم .اسمت نداست درسته

این مشکلو دادم بی نهایت ولخرجم بی اهمیت بە اطراف ی روزایی تو اوجم  دورە شیدایی عین دیوانە ها همش میخوام ی کار خاصی انجام بدم پر انرژی ی مدتم دورە افسردگیشو دارم کە بیدارم تو تخت ولی نمیتونم بلند شم از جام غم عالم رو دلتە ....دورە شیداییم ترسناکە از کارای پرخطر و اینکە دیگران متوجە بشن تا وقتی لیتیم مصرف میکردم بهتر بودم اما الان تو اقدامم حالم اصلا خوش نیست 

عیب نداره ۱۸ سالگی رو که رد کردی میتونی بری ببینیش.خدا به مادرت سلامتی بده ایشالا به زودی بهم برسین❤ ...

به دیدنش علاقه ای ندارم

به خودش هم علاقه ای ندارم

اتفاقا بابام خیلی اصرار داره باهاش ارتباط بگیرم

نه من میخوام نه اون

خداروشکر 

برای اینکه رو خودت کنترل داشته باشی 

حتما ورزش منظم داشته باش یوگا هم خوبه ایروبیکم خوبه 

حتما برای کارهات برنامه بچین و بنویس و طبق برنامه پیش برو 

از افراد مریضو افسرده که روت تاثیر منفی میزارن دوری کن 

تفریحات سالم داشته باش 

فیلم های با موضوعات انگیزشی و امیدواری بیشتر ببین 

و ...

اینا خودش کمکت میکنه 

چه علائمی داری برادرم داره

تو اوج خوشحال بودنم یهو به فجیع ترین شکل ممکن میزنم زیر گریه یا عصبی میشم

نسبت به آدما حس عشق و تنفر رو ثانیه ای عوض میکنم

یه دیقه فکر میکنم طرف فرشتس

دو دیقه بعد دلم میخواد خودم بکشمش

وووو... 

این مشکلو دادم بی نهایت ولخرجم بی اهمیت بە اطراف ی روزایی تو اوجم  دورە شیدایی عین دیوانە ها هم ...

خدا بهتون سلامتی بده.اگه جسارت نباشه چرا قران درمانی یا ذکر یا توسل ب ائمه و ....انجام نمیدین 

چشم گلم فداتشم حتما عزیز دلم .اسمت نداست درسته

قربونت

اسمم ستایشه❤️✨