2777
2789

این همه فیلم دیدم بجز چن تا نکته ساده 

مثل اینکه تاثیر دیگه ای روم نذاشت

واقعا دیگه...💔

ریاضی دوازدهم نمیدونم چیکارش کنم فیلم ببینم یا درسنامه

فیلم بیشتر سردرگم شدم...

هییی🥺

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

کدوم مبحث؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلمای چی میبینی؟ اگه هنوز نخوندی فیلمای تدریس از پایه رو ببین اگه نه برا کنکور خوندی و میخوای روشای کنکوری و سوالای سطح بالاتر زو یاد بگیری فیلمای معلمای معروف رو ببین

난 물만난 물고기 soak up the music
دنباله ها

دوازدهم دنباله نداره برای پایه رو میگی ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
فیلمای چی میبینی؟ اگه هنوز نخوندی فیلمای تدریس از پایه رو ببین اگه نه برا کنکور خوندی و میخوای روشای ...

منم واسه این درس دیدم داره سوالای کنکوری حل میکنه واقعا هنگ کردم

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
سال کنکوره تایمم برای کلاس رفتن محدوده نمیشه

آخه میگی از فیلم نتیجه نمیگیری پس چاره ای نداری بایدنکات مبحث رو یاد بگیری تا بتونی تست بزنی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.