2777
2789
عنوان

خواستگارم خیلی شبیه منه میترسم

567 بازدید | 19 پست

طرف پسر عمه ام هست خیلی شبیه هم هستیم ظاهری شبیه همیم بعضی ها فکر میکنن خواهر و برادریم حتی ویژگی های بدنیمونم مثل همه مثلا خوراکی هایی که حساسیت دارم اونم اینجوریه مثل من میشه دوسشم دارم ، اما میترسم بعدا از لحاظ ژنتیکی مشکل بشه واسه ازدواج ، میخوام بدونم اونایی که خصلت های نزدیک به هم دارن ژنتیکشون به هم میخوره یا نه ، تا مطمئن باشم بعد بگم پیش قدم بشه برای خواستگاری تا فامیلا نفهمن و پخش نشه ، شرایط آزمایشم نداریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان خودتو وابسته اش نکن که اگه یک درصد هم گفتن بهم نمیخورید طاقتشو داشته باشی 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️