2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زوده

من سیزده هفته رفتم

چون تا سیزده هفته جا داره تشکیل بشه زودتر ممکنه نشون نده و استرس بگیری

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
وای بچه کوچیک داری؟ خدا قوت

اره پسرم دو سال و دوماهشه

به خواست خدا باردار شدم قصدشو نداشتم سوپرایزم کرد😂

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
زوده من سیزده هفته رفتم چون تا سیزده هفته جا داره تشکیل بشه زودتر ممکنه نشون نده و استرس بگیری

سیزده که دیگ میشه ان تی

من تحمل ندارم🥴

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
سیزده که دیگ میشه ان تی من تحمل ندارم🥴

متاسفانه سونو زیر سیزده هفته گاهی تاثیر خوبی بر جنین نداشته چن مورد رو خودم از خانم ها شنیدم

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
آره بچه دوممه ویار دارم خیلی حالم بده

من تهوع و خستگی و خوابالودگی ولم نمیکنه

بارداری اولم اینجوری نبودم

کلا دوس دارم استراحت کنم

متاسفانه سونو زیر سیزده هفته گاهی تاثیر خوبی بر جنین نداشته چن مورد رو خودم از خانم ها شنیدم

سونو شکمی نشنیدم موردی داشته باشه

واژینال میگن ممکن باعث خونریزی بشه

سونو شکمی نشنیدم موردی داشته باشه واژینال میگن ممکن باعث خونریزی بشه

چرا سونو. شکمی هم مشکل ایجاد میکنه

سونو. واژینال که دیگه هیچی