2777
2789
قراره برای کار خیر برای یکی ماشین بخریم بره مسافر کشی.. کدومش به نظر شما بهتره خبر دارید؟ یه ماشینی که راحت رانندگی بشه باهاش کرد و محکم باشه و خلاصه همه چیش خوب باشه ...
زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست ، همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی . . .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر برای مسافر کشی میخواد پژو
سمند..... به خاطر میل گرد های که داخل ماشین کار شده محکمه ولی اگر تصادف کنه هزینه تعمیرش خیلی بیشتر از ماشین های دیگه است ....

با پرشیا ......بهتر بره توی آژانس کار کنه
خوشبختی میان خانه ی شماست بیهوده آن را در میان باغ دیگران می جویید....
من توی یک شرکت خودروسازی کار میکنم.. سمند اصلا دید نداره پشتش و به همین دلیل به درد این کارا نمیخوره زیاد... پرشیا مصرف سوختش از 405 خیلی خیلی بیشتره.. هزینه تعمیرات و وسایل یدکش هم بیشتر از 405 هست.. پس فقط یه گزینه داری اونم 405 هست..ماشین خیلی خوبیه و قدرت بالایی داره..
عزیزم.ماچندسال پیش جی ال ایکس داشتیم مدل 86 اینقدتمیزبود همه فکرمیکردن مدل90.همسرم بخاطراینکه ترمز ای بی اس نداشت فروخت وپژوپارس سال خرید ماشین مزخرفی مدل91 بود اماازدر واتاقش صدامیداد.زودی عوضش کردیم الان ال 90 خریدیم.همسرم ادم حساسی اما از ال90 خیلی خوشش اومده.قیافش زشت هست اما ماشین خوبی.اما پارس سال نخرفقط خوشکلی داره.پشیمون میشی.
فقط پارس 16 سوپاپ خوبه.شوهرم اینقددرموردماشین تحقیق کرده که منم واردشدم
فروش کالاهای لوکس وبهداشتی بانازلترین قیمت
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=27807&ChatDate=3-12-1392
2790
2778
2791
2779
2792