2777
2789

😔😔😔😔😔😔

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره خدا وقتی انتخابتون درسته هیچ چی نمیگید وقتی انتخاب غلط میکنید سر خدا میندازید

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
بیچاره خدا وقتی انتخابتون درسته هیچ چی نمیگید وقتی انتخاب غلط میکنید سر خدا میندازید

این زندگی  رو ما انتخاب کردیم؟

این خانواده قیافه خیلی چیزهای دیگه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نمیشه حکمت خدا این باشه پولدار و خوشبخت باشیم؟ حتما باید هرچی بدبختیه حکمت خدا باشه؟؟

اشتباه فرو کردن تو مغزمون عزیزجان🤕

حیف که تازه کاربری جدید ساختم 

دهنمو باز کنم باز میترکم

🌈روزهای خوش در راهن🌈الیا هستم. کاربر‌ سال۹۶🤪
این زندگی  رو ما انتخاب کردیم؟ این خانواده قیافه خیلی چیزهای دیگه

خانواده رو ن ولی خانواده بعدی رو اره قیافه هم ماشالاه همه با عمل خودشو باربی کردن هر افریده خدا زیباست من زشتی نمیبینم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
اشتباه فرو کردن تو مغزمون عزیزجان🤕 حیف که تازه کاربری جدید ساختم  دهنمو باز کنم باز میترکم

د‌وستت دارم

آخه مریض افتادم گوشه خونه حالم خیلی بده 

ولی از حرفت خندم گرفت

خوب یک جوری بگو نترکی

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
اشتباه فرو کردن تو مغزمون عزیزجان🤕 حیف که تازه کاربری جدید ساختم  دهنمو باز کنم باز میترکم

آره بابا میدونم .اصلا به حکمت و این چرتا اعتقاد ندارم 

خودمم زخم خوردم کاربری هزارممه🤝

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
د‌وستت دارم آخه مریض افتادم گوشه خونه حالم خیلی بده  ولی از حرفت خندم گرفت خوب یک جوری بگو ن ...

ای مادر😘

امیدوارم تا فردا حالت خیلی بهتر بشه عزیزم

مریضی خیلی سخته 🩷

نه والا نمیشه ، به پیر، به پیغمبر نمیشه 

تو دلت میاد نی نی یار بیاد منو بخوره🥺🦖

🌈روزهای خوش در راهن🌈الیا هستم. کاربر‌ سال۹۶🤪