قرار بود عروسی بگیرن چهارشنبه هفته پیش ولی بهم خورد پسر عموم که خاطر خواه خواهرم بود اومد تو عروسی با برادر داماد دعوا کرد حتی کار به چاقو کشی رسید ولی خب خداروشکر چیزی نشد بعد از اون ماجرا داماد گفته خواهرم رو دیگه نمی خواد این چند روز هم اینقدر حالت تهوع داشت امروز بی بی چک زده مثبت شده فقط هم من میدونم
الهم صلی علی محمد وآل محمد خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون الهی آمین یارب العالمین 💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15 من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
خب به این دلیله میگن تا قبل از عروسی کاری نکنید ... حالام بهش بگو بره به اون شوهر خوش غیرتش بگه بیاد ببرش آزمایشگاه
امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭 ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید. https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403