2777
2789
عنوان

دلم برای خواهرم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واای چه اوضاع درهمی.بعدم پسرعمون حالا یادش آمده.به داماد بگید اگه قصدش جدیه زودتری فکری به حال بچه ک ...

جالب اینجاست عموم کامل کشید کنار گفت تقصیر پسر من نیست

خب پس مجبوره برگرده پیش شوهرش .واقعا دلش صاف میشه ازین ادم که اینجوری تنهاش گذاشته .همون کمکش کن بند ...

چرا مجبور ؟ خواهرم خودش پرستاره درآمد داره میتونه از پس خودش و بچش بر بیاد ما هم کامل پشت شیم 

بله ، میگه شاید همین بچه یک روز عصای دستم شد 

ببخشید من نظر خودم رو میگم که دوتا بچه دارم ولی اگر می‌خواد طلاق بگیره بیشتر درباره نگه داشتن بچه فکر کنید اخه همه چیز فقط پول و درآمد نیست، بچه به همون اندازه که مادر می‌خواد پدر هم می‌خواد ، شما و خانواده‌تون هرچقدم پشتش باشید هیچکس برای بچه پدر نمیشه، حق یه بچه یه زندگی شاد و آرومه یه خانواده کامل، بچه نگه داری که عقلی دستت بشه واقعا دیدگاه خودخواهانه ایه

ببخشید من نظر خودم رو میگم که دوتا بچه دارم ولی اگر می‌خواد طلاق بگیره بیشتر درباره نگه داشتن ب ...

درست میگید من هم موندم چیکار کنم ولی نمیتونم مجبورش کنم که بچش رو بندازه یا نگه داره امیدوارم درست ترین تصمیم رو بگیره 

عزیزم ببخش تو تایپیکات سرک کشیدم خواهرت چی شد نی نی هست؟ باشوهرش برگشتن سر زندگی؟

سلام بله نی نی هست و برگشتن سر خونه زندگیشون خداروشکر نی نی باعث شد زندگیشون درست بشه