لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
الان دقیق هفت و چهارصد که شوهرم نمی دونه البته باید تا آخر هفته هشت تومن به یکی بدم بدهکارم&n ...
آریزو هم باید با گواهینامه غیر فعال ثبت نام کرد؟مثل سایپا و ایدانخودرو؟ما دوستداریم یا هایما بگیریم یا جک s5 ولی من آریزو دوستدارم ولی قیمت بازار رو نه.با قیمت کارخونه
بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
مشکلم اینه بنظرش پس انداز و مثلاقلک داشتن مسخرست.میگه همه رو خرج کن۲میلیونم تو۲۰ثانیه خرج کنم نمیگه ...
برا اینکه همیشه ازش پول بخوای نمیدونم چطوری توضیح بدم🥴💔🦦 دقیقا شوهر من اینطوریع😫 اصلا بهش نگو ک میخوای پس انداز کنی مثلا ۵۰ تومن بکش خونه ک نبود بگو همبرگر خوردم یا یه چیزی دیگه مثلا یه چی با قیمت کم بگیر بگو فلان تومن شد من خودم یه چی بگیرم حداقل ۳۰ تومن بیشتر میگم قیمتو 🥴💔
اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧
برا اینکه همیشه ازش پول بخوای نمیدونم چطوری توضیح بدم🥴💔🦦 دقیقا شوهر من اینطوریع😫 اصلا بهش نگو ک ...
فکر کنم فکر خوبی باشه مثلا من میرم ۲روز خونه مامانم یه شهر دیگست گاهی اوقات میمونم خستگی در کنم شوهرم پول میزنه به کارتم فکر کنم اینجور مواقع بهتر باشه واسه پس انداز.چون تو خونه خودم امکانش نیست.دمت گرم😍😍
بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.