2777
2789
آریزو پنج  از گروه مدیران خودرو

بسلامتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دقیق هفت و چهارصد که شوهرم نمی دونه  البته باید تا آخر هفته هشت تومن به یکی بدم بدهکارم&n ...

آریزو هم باید با گواهینامه غیر فعال ثبت نام کرد؟مثل سایپا و ایدانخودرو؟ما دوستداریم یا هایما بگیریم یا جک s5  ولی من آریزو دوستدارم ولی قیمت بازار رو نه.با قیمت کارخونه

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
مشکلم اینه بنظرش پس انداز و مثلاقلک داشتن مسخرست.میگه همه رو خرج کن۲میلیونم تو۲۰ثانیه خرج کنم نمیگه ...

برا اینکه همیشه ازش پول بخوای نمیدونم چطوری توضیح بدم🥴💔🦦 دقیقا شوهر من اینطوریع😫 اصلا بهش نگو ک میخوای پس انداز کنی مثلا ۵۰ تومن بکش خونه ک نبود بگو همبرگر خوردم یا یه چیزی دیگه مثلا یه چی با قیمت کم بگیر بگو فلان تومن شد من خودم یه چی بگیرم حداقل ۳۰ تومن بیشتر میگم قیمتو 🥴💔  

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧 
بچه ها من بابام پول تو جیبی نمیده بنظرتون چجور ازش بگیرم؟  مثلا بهش میگم بده میگه اونجوری دیگه ...

از بابا فک نکنم بشه پس انداز کرد چون دخل و خرج دست مامان باباست 

پول تو جیبی باید بدن دیگه ماهانه

خب بجای ماهانه روزانه بگیر🦦 اینطوری بنظرش کم میاد و توهم باید خیلی مواظب باشی ک ول خرجی نکنی مثلا روزی ۳۰ بگیر ازش بگو خوراکی میخوام یا یه چی دیگهههه

خب بجای ماهانه روزانه بگیر🦦 اینطوری بنظرش کم میاد و توهم باید خیلی مواظب باشی ک ول خرجی نکنی مثلا ر ...

😂😂نمیده خوااااااهررررر

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  
برا اینکه همیشه ازش پول بخوای نمیدونم چطوری توضیح بدم🥴💔🦦 دقیقا شوهر من اینطوریع😫 اصلا بهش نگو ک ...

فکر کنم فکر خوبی باشه مثلا من میرم ۲روز خونه مامانم یه شهر دیگست گاهی اوقات میمونم خستگی در کنم شوهرم پول میزنه به کارتم فکر کنم اینجور مواقع بهتر باشه واسه پس انداز.چون تو خونه خودم امکانش نیست.دمت گرم😍😍

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
شوهرتو دوست نداری؟ 

چرا چه ربطی داره؟

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.