2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از امضات

واسه خالمه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بفکر روزی باش که قراره هیچکس بهت پول نده و‌تو محتاجی بعد میفهمی که چرا پس انداز نکردی

به فکر خوشی حالم نه آینده .ماشین و خونه به نامم هست

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

من فکر میکنم هر چقدرم شوهر آدم خوب باشه بازم یه خانم باید پس اندازی داشته باشه که کسی ندونه.البته من شاغلم و اینجوریاس نیست که پول تو جیبی و اینا بگیرم.ولی هر ماه یا هر وقت بشه یه سکه کوچولو میگیرم میدم به مامانم واسم نگه داره.همه قیمتی هم هست.از زیر صد تومنی تا چند میلیونی.

آریزو هم باید با گواهینامه غیر فعال ثبت نام کرد؟مثل سایپا و ایدانخودرو؟ما دوستداریم یا هایما بگیریم ...

نه ربطی نداره هر کس دلش بخواد می‌تونه بره ثبت نام کنه قرعه کشی هم نیست فقط باید منتظر بمونید سایت باز بشه حواله فروشش بیاد 

من که آریزو رو الان ثبت نام کردم پرداخت که کاملا نقدی بود بعد به نام خودم هست در صورتی که من ماشین هم دارم یعنی پلاک فعال دارم 

اصلا کلا ربطی به اون قرعه کشی و اون داستان های ایران خودرو و سایپا نداره

نه ربطی نداره هر کس دلش بخواد می‌تونه بره ثبت نام کنه قرعه کشی هم نیست فقط باید منتظر بمونید سایت با ...

ممنون از جواب کاملت عزیزم

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
شوهرم نمیزاره هزار پس انداز کنم میگه هرچی میخوای بخرم برات یا کارتمو ببر خسته شدم ازین وضع

وا چرا

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
2790
2778
2791
2779
2792