2777
2789
عنوان

دماغ بزرگ😭

2944 بازدید | 88 پست

امروز معلمم سر کلاس دینی بهم گفت تو یه روز چسب میزنی یه روز نمیزنی

حالا دماغت عمله یا دماغ خودته

گفتم عمله

گفت پس چرا انقدر بزرگه دماغت:/

خیلی ناراحت شدم جدی

بهش گفتم هنوز ورمش نخوابیده گفت تو از پارسال عمل کردی چطور ورمش نخابیده هنوز  

گفتم بستگی به بدن ادم داره

بعد گفت بجاش پولشو میدادی یه گوشی خوب میخریدی

منم کفتم خداروشکر گوشی دستم خوبه خانم

ولی جدی چرا باید اینطوری اعتماد بنفسمو بیاره پایین

من خودم به سختی با افسردگی بعد عملم کنار اومدم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه دماغت چشه که افسردگی گرفتی ؟عکسشو بزار 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

با عرض معذرت از اسی

دوستان میشه لطفا دوتا تاپیک آخرم رو گزارش بزنین؟ اگه گزارش زدین لایک کنین حمد بخونم براتون❤

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

:) چه بیشعوره واقعا یعنی چی این طور حرف زدن😐😐😐

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)