2777
2789
عنوان

دماغ بزرگ😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

:) برو انجام بده گناهش گردن من 

عزیزم .دورازجون ..آیه داریم میگ که گناه فرزندبه گردن پدرنیست .گناه پدربه گردن فرزندنیس .حرف خودمون میگیم که توروتوقبرمن نمیذارن که .البته دورازجون شما

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
میگم که میگن گناهه دوباررفتم ازدرمطب روزعمل برگشتم گفتم نکنه خداناراضیه چی بگم ..

وای بیخیال تروخدا

اعتماد ب نفستم مهمه ب خودتم فک کن کلی ادم امروزه عمل میکنن

منم ارزومه عمل کنم

روحه من چند وقتیهمرده..💔 
اینی ک تو میگی خیلیا ممکنه داشته باشن عکس دماغ منو ببینی میترسی  خدا جای اینکه چای روی لپ بهم ...

عکس بینیتوببینم .منم بزارم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اع یعنی  بعد یک سال تغییر نمیکنه اخه میگن تا دوسالم طول میکشه ورم  بینی گوشتی

:) نه نهایتا یک سال طول میکشه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
عزیزم .دورازجون ..آیه داریم میگ که گناه فرزندبه گردن پدرنیست .گناه پدربه گردن فرزندنیس .حرف خودمون م ...

:) اون ک مسلمه ولی منظورم اینه مطمعنم هیچ گناهی نداره برو انجام بده 

اعتماد ب نفس از دست رفته روزای قشنگ جوونی ک داره میره گناه داره والا

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)