2777
2789
عنوان

مسخره کردن

353 بازدید | 20 پست

ب نظرتون چرا ما ایرانیا سعی نمیکنیم مسخره کردن رو از فرهنگمون پاک کنیم ، طرف کوتاهه بلنده، چاقه لاغره، زشته خوشگله.  همش یاد گرفتیم درباره ظاهر دیگران نظر بدیم و اونو مسخره کنیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون اون طرف هم خودش مسخره میکنه دیگه عصبی میکنه آدمو مسخره ش میکنم

واسه من اینطوره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من بخاطر اظهارنظر بقیه درباره قیافم کل زندگیم نابود شد.اعتماد بنفسم خورد شد ..میگفتم منی که اینقد زشتم چرا برم دانشگاه..با اینکه درسم عالی بود قید کنکور زدم..تو اجتماع نمیرم زیاد..حس تنفر از خودم پیدا کردم 

شما فعلا اون کلمه ایرانیا رو از اول جمله بردار و خیال نکن با زدن یه ما تنگ جمله میتونی به میلیونها نفر توهین کنی. نمیخواد به فکر اصلاح فرهنگ بقیه باشی.

خودت داری همه رو مسخره میکنی! البته اینوهرجای دنیا بگی به حساب مسخره بازیت نمیذارن راست میبرنت زندان.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من بخاطر اظهارنظر بقیه درباره قیافم کل زندگیم نابود شد.اعتماد بنفسم خورد شد ..میگفتم منی که اینقد زش ...

ای وای😢 خدا ازشون نگذره چقدر متنفرم از کسایی که بقیه رو مسخره میکنن ک عیب خودشون بپوشونن

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔
من واقعا این عادت رو ندارم ولی بچه ک بودم چاق بودم خیلی مسخرم میکردن و دلم میشکست

این آدما فاقد شعورن ربطیم به ملیت خاصی نداره همه جاهست

خداوندا صبرِ تحملِ ادم زبون نفهم رو بمن عطا بفرما🤲