2777
2789
عنوان

مسخره کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 20 پست
شما فعلا اون کلمه ایرانیا رو از اول جمله بردار و خیال نکن با زدن یه ما تنگ جمله میتونی به میلیونها ن ...

حقیقت تلخه عزیزم فشار بخور.  هیچ کشوری اندازه ایران انقد توش مسخره کردن و دخالت کردن تو کار همدیگ وجود نداره ، لازم نیس انقد بهت فشار بیاد حقایق رو قبول کن

خیلی بده😔😔😔

اره من خیلی وقتا گریه میکنم..همین چند وقت پیش زنداییم گفت چقد هیکلت ریز و میزه اس شبیه پیرزنهاعی😐😐

تو جمع حرف بزنم دستام میلرزه ..چون فکر میکردم زشتم رفتم بینیم عمل کردم حالا زیادم خوب درنیومده نمیدونم چرا شانسم نداریم😔😔 از خدا خیلی شاکی ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این آدما فاقد شعورن ربطیم به ملیت خاصی نداره همه جاهست

تو ایران خیلی بیشتره ، طرف مانتوییه یا چادریه همش دارن تو کار هم سرک میکشن تو کدوم کشوری این چیزا وجود داره؟

حقیقت تلخه عزیزم فشار بخور.  هیچ کشوری اندازه ایران انقد توش مسخره کردن و دخالت کردن تو کار همد ...

شما همه دنیا رو گشتی؟

یا معیارت خانوادت هستن که داری بهشون توهین میکنی؟

اینقدر بی ادب و فاقد تربیت هستی و توی کار هممممممه ملت ایران و حتی جهان دخالت میکنی خیال میکنی همه مثل خودتن و دست برقضا فقط آدمایی در حد خودت هم به پستت میخورن که هرچی لایقته بهت میگن.

متاسفانه حرف من که هیچی، حتی نمیفهمی خودت داری چی میگی. تف سربالایی تو روی خانودت. من چی بگم...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
 تو ایران خیلی بیشتره ، طرف مانتوییه یا چادریه همش دارن تو کار هم سرک میکشن تو کدوم کشوری این چ ...

به محیط زندگی ام بستگی داره خارج هم لباسشون یکم باز یاکوتاه باشه با دید دیگه ای نگاه میکنن...این چیزا همه جاهست اصلا غیر ممکنه یه کشور طرزتفکرشون یکی باشه!!!! همه این چیزا به تحصیلات فرهنگ تربیت اصول اخلاقی محیط زندگی...برمیگرده سبک زندگی قشر مرفه بامتوسط و ضعیف یکی نیست

خداوندا صبرِ تحملِ ادم زبون نفهم رو بمن عطا بفرما🤲