2777
2789

۵ بهمن موعد پریودم بود ولی نشدم این ماه هم لتروزل خوردم بدون آمپول البته ماه پیش هم لتروزل خوردم و امپول هم زدم ولی پریود شدم این ماه ولی لتروزل خوردم ولی امپول نزدم یه روز قبل پریود بی بی چک روژان خودکاری زدم منفی بود الانم که ۳ روز گذشته باز دوباره روژان خودکاری زدم بازم منفی بود یعنی باردار نیستم؟خیلی ناراحتم خیلی😔آخه میگن لتروزل اصلا پریود رو عقب نمیندازه پس چرا پریود نمیشم؟به نظرتون بی بی چک روژان خودکاری دیر نشون میده؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

امکانش هست ولی کم‌.باید واقع بین باشی

والا من تو اقدام هر مدل پریودی رو تجربه کردم.تا آزمایش خون اصلا دل نبستم حتی اگه عقب انداختم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم منم  چند روز عقب انداختم اینقدر ناراحتم ک اگر  حامله باشم اخه بچه ی کوچکی دارم.انشالله ک هستی عزیزم هیچی چیز از خدا بعید نیست. کدوم مارک  کیت ارزونتره؟

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا همونی ک میخوای بشه عزیزم 

میشه ی سوال بپرسم منم راجب بارداری؟ 

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
عزیزم منم  چند روز عقب انداختم اینقدر ناراحتم ک اگر  حامله باشم اخه بچه ی کوچکی دارم.انشال ...

والا نمیدونم این که خیلی گرون بود جز این نداشت البته

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

ی بار دیگه سوالمو بپرسم تا اینجان😅

ببخشید اسی 

خیلی خیلی معذرت میخوام ولی تنها کمکای من شمایید 

ما نزدیکی داشتیم بدون دخول 

واس اینجور رابطه هایی هم کا.. دوم استفاده میکردیم ولی ایندفعه متاسفانع پاره بود و روی واژن ریخته شد 

یه هفته مونده بود ب پریودیم و امن بود 

قرص اورژانسیم خوردم 

احتمال حاملگی هست؟! بخدا خیلی میترسم 

دو روزه همش این سوالو میپرسم ملتو کلافه کردم 😅🥲

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
امکانش هست ولی کم‌.باید واقع بین باشی والا من تو اقدام هر مدل پریودی رو تجربه کردم.تا آزمایش خون اص ...

یعنی باردار نیستم؟آزمایش بدم به نظرتون زود بی بی نزدم؟نباید یه هفته بگذره؟

ی بار دیگه سوالمو بپرسم تا اینجان😅 ببخشید اسی  خیلی خیلی معذرت میخوام ولی تنها کمکای م ...

به نظرم امکان بارداری نیست بابا ما که ببخشید توش میریزیم با صد تا قرص نمیشه

یدونه هم مدیکوربزن انشاالله که مثبت میشه،اگه بازم منفی بودبخاطراینکه رحم داره آماده میشه واسه باردار ...

برم بخرم پس توروخدا دعا کنید باشم آخه سابقه تاخیر نداشتم 

به نظرم امکان بارداری نیست بابا ما که ببخشید توش میریزیم با صد تا قرص نمیشه

ایشالا ک نیس 

بخدا انقدد نگرانم 

دوران امن بودنم تاثیر داره ب نظرتون؟! 

ایشالا ک نیس  بخدا انقدد نگرانم  دوران امن بودنم تاثیر داره ب نظرتون؟!

بله انشاالله که نیست ولی دعا کن برای من باشه😔