2777
2789
ریال نگه دارن بهترازاینکه سهم اشغال بخرن همون دوقرون روهم بالابکشن سرم اومده که میگم ارزهای دیجیتال ...

حوصله توصیح دادن ندارم بای

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
عزیزم شمایی که میگی ۴تومن زیاده ۴تومن میشه کمتر از ۱۰۰دلار! و چیزی نیست تو ارزهای دیجیتال ضرر هم بک ...

اره میدونم عزیزم .ولی چون تازه کارم نمیخواستم اول انقدر هزینه کنم چون وارد نیستم ریسکش زیاد میبینم!!!شما خودتون این اموزش دیدین راضی هستین!!!میشه راهنمایی کنید ارز به ریال بخریم بهتره یا دلار .من چون اول ۸ تومن وارد بازار کردم نصفش به ریال بود نصفش به دلار متاسفانه ارزای با دلار خریدم همش ضرر کردم🥴🥴 اونارم دیگه تبدیل کردم به ریال🤕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میدونم عزیزم .ولی چون تازه کارم نمیخواستم اول انقدر هزینه کنم چون وارد نیستم ریسکش زیاد میبینم!! ...

عزیزم این همه علامت تعجب رو نمیفهمم 

ارز به ريال نداریم

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
اوکی

ستیکینگ (Staking) یعنی سپرده‌گذاری یا همان استیک کردن ارز‌های دیجیتال در کیف پول‌ها یا صرافی‌های غیرمتمرکز به ازای دریافت سود. این سود به‌صورت درصدی از میزان رمزارز استیک‌شده محاسبه می‌شود و تقریبا شبیه به دریافت سود با بهره‌ مشخص از بانک است

سلام تو بستر اینترنت خیلی آموزش های مفیدی در مورد ارز دیجیتال میتونی پیدا کنی که هزینه کمتری هم نسبت به کلاس های حضوری دارند، من خودم آنلاین دوره آموزش ساخت ارز دیجیتال توکن خان و دیدم از استادهای حضوری بهتر آموزش داده بود و مطالبش مفیدتر بود ی بار هزینه میکنی ی عمر استفاده میکنی. در مورد درآمد هم باید بگم درامد دلاری بالایی داره.

موفق باشی