2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلی تهرانی هستی میتونی حضوری تشریف ببرید دوره بزرگانن بورس اونجا دوره بگذرونی اگرم نه کلااااا میتونی پکیج بخری ۴تومنه آموزشاشم شنیدم میگن عااااالیه حتی توی سایتشون زده مشاوره هم میدن .خودم چولشو نداشتم وگرنه میخریدمش

نه عزیزم تهرانی نیستم.۴ تومن🥴 برام یکم زیاده .

در ایردراپ ها هم شرکت کنید 

لطفا اگه خواستید در صرافی نوبیتکس، ثبت نام کنید با لینک من برید.                                                                                           https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974

چی هستن ؟توضیح میدی

تاپیک اخرم رو بخون

لطفا اگه خواستید در صرافی نوبیتکس، ثبت نام کنید با لینک من برید.                                                                                           https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974

عزیزم شمایی که میگی ۴تومن زیاده ۴تومن میشه کمتر از ۱۰۰دلار!

و چیزی نیست تو ارزهای دیجیتال ضرر هم بکنی به دلاره!

پس شما تو یوتیوب سرچ کن گلشاهیان

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
میتونی پول جمع کنی منم میخوام جنع کنم .البته کاش میشد شراکتی خریدش ولی خب چون آشنایی باهم نداریم ...

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...
اره دوستان ریال رو نگه دارید

ریال نگه دارن بهترازاینکه سهم اشغال بخرن همون دوقرون روهم بالابکشن سرم اومده که میگم ارزهای دیجیتال وبورس فقط حقه بازی کلاه بردارای پولداره که روکشتی های تفریحیشون به ریش مامیخندن

میتونی پول جمع کنی منم میخوام جنع کنم .البته کاش میشد شراکتی خریدش ولی خب چون آشنایی باهم نداریم ...

شما کجای هستین؟شراکتیم فکر خوبیه ولی رمز کاربری عبور که میدن برای پکیجا فقط یکجا میشه استفاده کرد قابلیت شریت ندارن حتی اگه پکیج داخل گوشیت باز کنی داخل لپتاب نمیتونی انتقال بدی.arash analysis@پکیجاش میگن خوبه ولی من تا الان استفاده نکردم اینم ایدی تلگرام

2824
2823
2791
2779
2792