2777
2789
عنوان

کراتین مو رشت

837 بازدید | 23 پست

سلام خانمهای گل 

مدرس و تراپیست با سابقه احیا و صافی هستم 

تمامی خدماتمون تخفیف خورده تا عید 

کراتین صافی 100٪ ماندگاری یکساله تا 2 میلیون

پروتئین و بوتاکس صافی بالا احیا 100٪ ماندگاری 6 تا 8 ماه تا 1میلیون

خدمات کوتاهی بعد از تراپی رایگان

کارهامون همگی بدون ریزش مو بدون آسیب به پوست و مو هستن

درمان ریزش و موخوره مو انجام میشه

نمونه کار چندتا میذارم ببینید 

مابقی هم تو پیجم میتونید ببینید 

خدمات در رشت، خشکبیجار و خمام انجام میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم  من رشت نیستم، به نظرتون میشه پروتیین تراپی رو در منزل انجام داد؟ البته من اطلاعات ...

عزیزم نمیشه.چون اولا شما شناختی از مواد اصل و تقلبی ندارید

دوما نحوه صحیح کار رو نمیدونید چون اگر درست انجام ندید ریزش مو و چربی کف سر و یا حتی سوختگی مو اتفاق می افته 

سوما اصلا نمیدونید موهاتون پروتئین نیاز داره یا تراپی دیگه

در نهایت توصیه میکنم بجای صرفه جویی در هزینه از نظر خودتون به عواقبش فکر کنید که ممکنه مجبور بشید سراغ دکتر برید برای جبران و هزینه بیشتری متقبل بشید اونم دم عید که همه دنبال زیبا کردن خودشون هستن

عزیزم نمیشه.چون اولا شما شناختی از مواد اصل و تقلبی ندارید دوما نحوه صحیح کار رو نمیدونید چون اگر د ...

واقعیت موضوع هزینه نیست، نمیدونم به چه کسی اعتماد کنم در واقع از همین عواقب میترسم

واقعیت موضوع هزینه نیست، نمیدونم به چه کسی اعتماد کنم در واقع از همین عواقب میترسم

خب عزیزم اگر تراپیست خودتون رو با دقت انتخاب کنید مطمئنا آسیبی به موهاتون نمیرسه اما اگر خودتون این کار رو انجام بدید چون تخصص ندارید و ابزار مناسب در اختیار ندارید قطعا موهاتون آسیب میبینه

سلام خوبید؟ من اهل خوزستان ام ، میخواستم یه شاخه ارایشگاهی رو شروع کنم ، چون چند بار کراتین کردم علاقه پیدا کردم ، ولی نمیدونم توش شکست میخورم یا چقدر هزینه کنم ، یا اصلا از اول چجوری شروع کنم و مشتری بگیرم . واقعا احساس میکنم برای درامدزایی یه کاری باید انجام بدم ، شما با اطلاعاتی که دارید میتونید راهنماییم کنید؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

سلام خوبید؟ من اهل خوزستان ام ، میخواستم یه شاخه ارایشگاهی رو شروع کنم ، چون چند بار کراتین کردم علا ...

عزیزم اگر میخوای کار کنی بهتره اول یک جای معتبر دوره ببینی و با مواد و بحث مو و اناتومی مو و آسیب هاش آشنا بشی وگرنه هزینه هایی که میکنی بی فایده ست و مشتری که برگشت بخوره روحیه ت رو از دست میدی

عزیزم اگر میخوای کار کنی بهتره اول یک جای معتبر دوره ببینی و با مواد و بحث مو و اناتومی مو و آسیب ها ...

ممنون عزیز دلم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹