2777
2789
ولی من نه قهوه خور نیستم ولی قهوه هورا رو دوست دارم😍😂 هم معده ام به کافئین حساسه هم بی خوابم میکن ...

من هر روز با صبحونه میخورم همسر من با قرص معده میخوره  به منم میگه ما معده سالمی به خاطر قهوه نداریم قرص فاموتدین بخور 😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو هم جای ما بودی راه دیگه ای نداشتی

مثلا چه شرایطی داری درکل این کارتون دور از عقلانیت هست حالا دیگه ب خودت مربوطه که این کارو کردی 

یه عدد تنبل که کلی برنامه ریزی می‌کنه که اگر انجام بده الان موفقیتش تضمینیه ولی ب محض بازکردن صفحه اول کتاب خوابش می بره🦦🦉                                                  نگاه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) 🐈‍⬛🩸️ آره حاجی من خیلی آرومم برای همین واسه سواستفاده راه حل های فراوانی وجودداره ولی فکر نکن نمیفهمم چرا ولی دارم سطح بیشعوری تورومیسنجم دیدی دیگه نیستم یعنی سیفونتو کشیدم پایین🗿⚰️ 

خواب دیدم سگها می‌خوان به من و بچه ام حمله کنند از ترس سگ بیدار شدم .شوهرمم شیفت هست . خوایم نمیبره .فردا هم هزار تا کار دارم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من هر روز با صبحونه میخورم همسر من با قرص معده میخوره  به منم میگه ما معده سالمی به خاطر قهوه ن ...

من اصلا بهم نمیسازه حتی با نسکافه هم بی قرار میشم

اصلا پاستوریزه با من معنی شده ☹️😒

تولدمه 😍

دارم برای خودم مرور میکنم سالایی که گذشت و 

قول و قرار میذارم با خودم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
کدوم سریال اول ببینم ؟!

والا پوست شیر ۱۴قسمتش اومده

سقوط ۴قسمت اومده

ولی سقوط ی کوچولو دلهره اورو غمگین بود. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡