2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهم فرار کردیم و وسط راه کاشف به عمل اومد که موتورشان بنزین نداره هرچه قدرم واساديم یه ماشین رد شه ...

آها راحت باشین😐 فقط ی چیزی تنها راه حلتون فرار بود این چه کاریه آخع 

یه عدد تنبل که کلی برنامه ریزی می‌کنه که اگر انجام بده الان موفقیتش تضمینیه ولی ب محض بازکردن صفحه اول کتاب خوابش می بره🦦🦉                                                  نگاه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) 🐈‍⬛🩸️ آره حاجی من خیلی آرومم برای همین واسه سواستفاده راه حل های فراوانی وجودداره ولی فکر نکن نمیفهمم چرا ولی دارم سطح بیشعوری تورومیسنجم دیدی دیگه نیستم یعنی سیفونتو کشیدم پایین🗿⚰️ 
نه اسمم هست و قصد ایستگاه کردن ندارم

باشما نبودم که 

یه عدد تنبل که کلی برنامه ریزی می‌کنه که اگر انجام بده الان موفقیتش تضمینیه ولی ب محض بازکردن صفحه اول کتاب خوابش می بره🦦🦉                                                  نگاه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) 🐈‍⬛🩸️ آره حاجی من خیلی آرومم برای همین واسه سواستفاده راه حل های فراوانی وجودداره ولی فکر نکن نمیفهمم چرا ولی دارم سطح بیشعوری تورومیسنجم دیدی دیگه نیستم یعنی سیفونتو کشیدم پایین🗿⚰️ 
چقدر اسم این سریال می بینم ارزش داره ببینم

اره منم اول میگفتم ولش کن ولی ی قسمتشو دیدم عذشقش شدم واقعا معرکس البته اگه اخرشو 💩💩💩

سقوط هم خیلی قشنگه امروز کلی بخاطرش گریه کردم

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡