2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما هم قهوه خوریم به عشق قهوه زندگی میکنیم 😅😂

ولی من نه قهوه خور نیستم ولی قهوه هورا رو دوست دارم😍😂

هم معده ام به کافئین حساسه هم بی خوابم میکنه

ولی کو گوش شنوا خودش میخوره به خورد منم میده😑

از ساعت ۱۰تا الان داشتم پوست شیر نگاه میکردم بازم ۵قسمتش موند ک تموم بشه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
در مورد گرسنه که خالی بستم ولی یکم سردمه این بهرام نیم ساعت پیش رف چوب بیاره فک کنم رفته یه درخت از ...

بهرام کیه؟ ایسگاه گرفتی مارو😐

یه عدد تنبل که کلی برنامه ریزی می‌کنه که اگر انجام بده الان موفقیتش تضمینیه ولی ب محض بازکردن صفحه اول کتاب خوابش می بره🦦🦉                                                  نگاه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) 🐈‍⬛🩸️ آره حاجی من خیلی آرومم برای همین واسه سواستفاده راه حل های فراوانی وجودداره ولی فکر نکن نمیفهمم چرا ولی دارم سطح بیشعوری تورومیسنجم دیدی دیگه نیستم یعنی سیفونتو کشیدم پایین🗿⚰️ 
چرا  اگه دوست داری بگو

یه سگ خونگی بی ادب داریم 

یه خانواده شوهر داغون 

پدر مادر همسرم جدا شدن پدر شوهرم مسولیتش افتاد گردن ما 

مادر شوهرم و دختراش بدجنسن 

دندون داغون دارم، بیمه ندارم ، پول ندارم  قبلا درس می‌خوندم کار میکردم الان خونه دارم 😂😅😅😅😂 بازم بگمممممممم