2777
2789
من امروز به طور عجیبی عصبی بودم بدون دلیل  . ساعت ۱۱ ارامبخش خوردم هنوز خوابم نمیاد نمیدونم چه ...

نزدیک پریودیته؟

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
دخترم مریضه .الهی دورش بگردم دو روزه ۱/۵ کیلو کم کرده .بابابزرگش دیدش گفت کوچیک شدی بابا راهی واسه ...

نوشابه مشکی. سیب. موز. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نوشابه مشکی. سیب. موز. 

ممنونم‌.یک سالشه 

به موز که حساسیت داره ،سیبم در حالت عادی میجوه میریزه بیرون‌

نوشابه بذارم گازش بره ،بهش بدم؟یا حتما باید گاز داشته باشه که فک نکنم بتونه بخوره

ممنونم‌.یک سالشه  به موز که حساسیت داره ،سیبم در حالت عادی میجوه میریزه بیرون‌ نوشابه بذارم گ ...

والا نمیدونم. فک کردم حداقل ۷یا۸سالش هست. 

دکتر ببرش عزیزم. اسهال خطرناکه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡