2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید 🥺

68 بازدید | 2 پست

خواهش میکنم تااخر بخونید

من بعد از یه اتفاقی که داخل گوشی همسرم دیدم ، دیگ اون آدم سابق نشدم جلوتر میگم...

الا از هررفتارش دنبال ی دلیلم برای خودم ک خودمو قانع کنم ک اینطور ک فک میکردم نبوده... 

همسرم مرد خوبیه ته دلم میدونم ک اصلا اهل خیانت و .. نیستش 

ولی من ی سری داخل تلگرامش گروه های +18 دیدم ک چت هم کرده بود و پنهان میکرد و وقتی بهش گفتم میگفت نه تو اشتباه دیدی ک عکسایی ک از گوشیش گرفته بودم نشون دادم و بحث داشتیم و بهرحال گذشت 

ولی از اون روز هرچیزی ک میگه باور نمیکنم باخودم یا گاها به خودش میگم دروغ میگی 

دیگ از این وضعیت خسته شدم هروقت تو تلگرام آن میشه استرسی میشم ک داره چیکار میکنه

از اون طرف این چند شبیا دیدم تند تند ی کارایی میکنع ک تا کنارش نشستم دیدم اومد بیرون بعد رفتم داخل سطل زباله فکنم یادش رفته بود پاک کنه و فیلمای +۱۸ بود 🥺

اینم بگم برای کسایی ک میدونم الا میان میگن شاید براش کم گذاشتی و فلان

ن چیزی کم بوده ن چیزی زیادش بوده گاها خودش میگ تو برای من زیادی هم بودی ...

میدونه ک این شک هارو دارم بارها بهش گفتم سر همین آنلاین شدن و بحث ها داریم 

اما هرموقع هم شک کردم بعدش دقیقا شَکَم درست بوده و این باعث شده بدتر بشم 

بخدا خسته شدم بچه ها پیش روانشناس هم رفتم گفته شوهرت باید تلگرامشو پاک کنه آخه این ک مشکل منو از ریشه حل نمیکنه چیکار کنم من بخدا 😭😭😭

مرضش گرفته به اینکار

وقتی فهمیدی ولی انکار کرده یعنی بازم ادامه میده

یا باید بسازی و بسوزی

یا باید یه فکر اساسی بکنی

مثلا تهدیدش کن به جدایی

یا چه میدونم بگو پس منم اینکاررو میکنم ببینم تو خوشت میاد

مرضش گرفته به اینکار وقتی فهمیدی ولی انکار کرده یعنی بازم ادامه میده یا باید بسازی و بسوزی ...

داخل بحث هامون تهدید ب جدایی کردم 

حتی اینقدر ک دیده من حساسم گوشیش چیز خاصی نداره مثل قبل و همه چیو قبل اینکه بیاد پیشم حس میکنم پاک میکنه چون میدونه حساسم 

نمیدونم دیگ چکار کنم گاهی ک حرف میزنیم آروم بهم میگ میترسم از اینکه تورو از دست بدم !!!

آخه چرا باید بترسه بهش میگم ت میدونی خط قرمز من چیه اگ پا روش نزاری برای چی من برم ؟

میگه میترسم ک ی اتفاقی بیوفته و تو نزاری من توضیح بدم ک چرا اینطوری شده و بری!! 

واقعا گیجم دیگ نمیدونم باید چیکار کنم بیشتر از همه خودم دارم اذیت میشم و خسته میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.