2777
2789

اینه دندوناتو تو خواب به هم فشار بدی 

دستات بلرزن

همش بخوای یه جا تنها باشی

حوصله کسیو نداشته باشی 

دائم با خودت بگی من تو زندگیم هدفی ندارم

اصلا چرا زندگی میکنم

گریه کنی

زود عصبی بشی

نتونی با هیچکس حرف بزنی وقتی میخوای حرف بزنیم استرس بگیری

و از همه متنفر باشی 

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

اینا ۹۰درصدش من بودم 

خودم تشخیص دادم افسردم😔

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال زیاد بله  بهتره به روانپزشک مراجعه کنی زودتر

خونوادم اجازه نمیدن

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

اینا ۹۰درصدش من بودم  خودم تشخیص دادم افسردم😔

من فکر میکردم طبیعیه اینجوریم

چنتا تاپیک دیدم حس کردم عصبی و افسردم

وااا خب تفهیمشون کن زودتر پیگیری نکنن مشکلات بزرگتری ممکنه رخ بده . جدی بگیر

نمیشن بخدا

مخصوصا بابام اگر بگم مسخرمم میکنه

نمیشن بخدا مخصوصا بابام اگر بگم مسخرمم میکنه

مشاوره آنلاین هم نمیتونی بگیری ؟ 

یه سرچ بزن هستن روانشناسایی که تلفنی هم مشاوره میدن 

بهتر از هیچیه

🦋  𝗠𝗬 𝗛𝗘𝗔𝗥𝗧 ᴡᴀɴᴛs ɴᴏ ᴏɴᴇ ʙᴜᴛ 
مشاوره آنلاین هم نمیتونی بگیری ؟  یه سرچ بزن هستن روانشناسایی که تلفنی هم مشاوره میدن  ب ...

مشکل اینه که

هیچ پولی ندارم که بهشون بدم