2777
2789
عنوان

ست کردن مانتو

84 بازدید | 27 پست
بچه ها مانتوی بلند طوسی یا فیلی رنگ رو با چ شلواری ست کنم؟ ۱_شلوار توسی ۲_شلوار مشکی ۳_جوراب شلواری گزینه واستون گذاشتم ک راحت تر باشین:-*
پسرم دنیامه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بستگی به روسری و رنگ مانتوت و مدلش هم داره ولی جوراب شلواری یا شلوار مشکی جذب به نظر بهتره
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
2

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

مامان قلو قلو یعنی چی؟دقیقا مامان کی هستید یعنی؟

عـــــاشِــــــقَــــم بمون همیشه ; باورم همیشگه شه , فرق بـــــــــود و نــــــبـودت فرق مرگـــــــــ و زندگیـــــــــشه ، فرق بــــــود و نــــبـودت فرق مرگــــ و زندگیــــــــشه