2777
2789

بخدا چند نفرو میشناسم صورتش سبزه ی تیره بود 

الان یه جوری سفید شده و کش اومده و برق میزنه ..هَنگم  

پوست منم روز به روز انگار کک و مک و منافذش بدتر میشه با اینکه روتین دارم

از یکیش سوال گرفتم گفت کل صورتمو بوتاکس کردم   

مگه میشه کل صورت؟ بوتاکس باعث سفیدی هم مگه میشه ؟؟!!

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برامنم سواله 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بوتاکس باعث از بین بردن چین چروک پیشانی و پنجه کلاغی میشه 

کل صورتو نمیشه زد 

یه سری کرمای مسخره هست که حاوی هیدروکینون هستن پتقعا مضرن تو کوتاه مدت جواب میدن احتمالا همونارو زده

من یکی از دوستام را دیدم کلا عوض شده بود زشت نبود اما اینقدر به خودش رسیده بود عالی شده بود کک مک رفته بود پوستش سبزه بود خیلی سالم و زیبا بود بینی عمل کرده بود بوتاکس گونه ژل لب همه کار کرده بود اما کاملا طبیعی بود صورتش 

یه لیزر خاصی هست اسمش یادم نیست پوست صورت کلا میسوزه بعداز یه مدت خشک میشه کنده میشه ..زیرش یه پوست صاف و روشن درمیاد..

وای خیلی مراقبت میخواد دائما ترمیم کننده ضدآفتاب حتی زیر نور لامپ

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

فکنم ارایش دائم میکنن عزیزم.پنکیک دائم یکی از اشناها زده بود بدن سیاه صورتش سفیییییید بعد میگف خودم سفیدم

ی بار سوتی داد گف ارایش دائم زده

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜