2777
2789
عنوان

بیاض گجلر😉💛🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 59 پست
واااای منم دوس دارم ترکی یاد بگیرم عاشق زبونشون هستم  فقط یالان ر‌و یاد گرفتم  😁😅 یاد ...

زبان ترکی سخته یادگیریش ولی غیر ممکن نیست

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقت کردی وقتی ترکیمونو به فارسی برمیگردنیم مفهومش چرت میشه😂حرفای ترکی فقط تو زبان خودمون خوبن

حالا اکثرا بی ادبی میشه 😂 برو به ننت بگو بیام بمونم پیشت 😂

یا جنایی میشه😬صبح ساعت هفت در پشتی رو باز کردن دخترو دزدیدن فرار کردن 😂

یا سخسی میشه 😂 ممی ها سر بلند کردن دکمه ها به هم نمیرسن 🤣 از سلطان تاتلسس

من دوستم اهوازي اصالتا سالهاس عزوس تركا شده توتبريز اينقدر قشنگ تركي حرف ميزنه باورت نميشه ترك نيست ...

اره خیلی تاثیر داره

من خواهرم عروس شده شوهرش کرده کلا یاد گرفته کردی رو اونجا

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
حالا اکثرا بی ادبی میشه 😂 برو به ننت بگو بیام بمونم پیشت 😂 یا جنایی میشه😬صبح ساعت هفت در پشتی رو ...

😂😂😂😂جریان صب ساعت ۸چیه