2777
2789
عنوان

بیاض گجلر😉💛🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 59 پست
😀😂😂😂😂😂😂😂😂😂دروازه منیم اولسون  قیرمیزی دونوم اولسون جیریم گدیم  تهرانا تهراندا ...

حالا تو مزاحم تلفنی های تورکی رو تو یوتیو.ب نگاه کن 🤣ادم روده بر میشه اصن 😂 قوربان اولوم اوز همزبان لاریما کی همیشه حماسه می آفرینند 😅😅. مقابل اینا حرفای فارسی چیزی نیستن، اون مادرشوهر عروس ترکی رو حتما نگاه کن چهار دقیقس ولی عالی فقط با هندزفری 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تو مزاحم تلفنی های تورکی رو تو یوتیو.ب نگاه کن 🤣ادم روده بر میشه اصن 😂 قوربان اولوم اوز همزبا ...

از کجا نگا کنم😂

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
خب منده قشقایی و سمیرم لیام اما ساکن اصفهان، سیز هاردان سیز؟ اهنگ بیات قیزی و نفر اوغلو رو شنیدی؟ 😍 ...

بیز تهران منم وردشت سمیرم دا دنیایا گلمیشم ن نشنیدم دان میکنم این اهنگ استارتر برخلاف معنی قشنگش اصلا ب دلم ننشست

کاربر بی اعصابم ؟؟ ور آر یو؟
اهنگشو گوش کنی خیلی قشنگ با ریتمش 😍 راستی همشهری هستیم 😄😍

دوسش نداشتم بخصوص ک اون دختره خونده بود باصدای جیزجیزیش

وآمممما اینکه همشهری وهم سامونیم چخوبه گاهی دلم برابرفای اونجا تنگ میشه قد قدم برف میومد بوی برف بوی چوب خیس درختا دیدن سیبای بالای درخت ک هنوز مونده بود نتونسته بودن بچینن وتوبرف بچینی بخوری ی مزه دیگه داشت چشمه های خنکش وشب نشینی با همسایه های خونگرم🥺😢

دوسش نداشتم بخصوص ک اون دختره خونده بود باصدای جیزجیزیش وآمممما اینکه همشهری وهم سامونیم چخوبه گاهی ...

👌👌👌👌👌دقیقا، یه چیزی توهم مث تورکای اذربایجان حرف میزنی خودت یادگرفتی از فیلم و... یا بخاطر محیط تهران و تورکاشه؟ چون تورکی ما با اونا یذره فرق داره

👌👌👌👌👌دقیقا، یه چیزی توهم مث تورکای اذربایجان حرف میزنی خودت یادگرفتی از فیلم و... یا بخاطر محیط ...

ن انفاقا من توترکای خودمونم ک یذره لهجه دارنم  من ندارم واینکه گفتم وآممما ی آهنگ طنز هست از یوسف مارالان فکر کنم اون اذربایجانیه

ن انفاقا من توترکای خودمونم ک یذره لهجه دارنم  من ندارم واینکه گفتم وآممما ی آهنگ طنز هست ...

سایدم اهنگ گود بای جعفر پارتی باشه خلاصه تکیه کلام من شده همش میگم