2777
2789
عنوان

جاری دار میشم🍅👌😬

280 بازدید | 11 پست

خانوماای گل من به زودی جاری دار میشم فعلا تک عروسم. چه توصیه ای بهم دارید؟ چجور باشم؟ چجور رفتار کنم؟ تجربه هاتونو بهم بگید لطفا حااالا قبل جاری دار شدن چی کنم؟ بعدش چی؟😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه😐😐😂😂

رفتار خاصی نکن فقط خودت باش عادی باش اونجوری ک باخاهرشوهرت هستی بااینم اینجوری برخورد کن

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

نیاز نیست هیچ کاری بکنی 

خود واقعی ات باش .

نمیخواد بگی من بهتر از اونم .

خودت را در رقابت با اون قرار نده .

به بقیه هم بفهمان که در رقابت با اون نیستی و هر گلی رنگ و بویی داره و اونم دختری که با امید و آرزو اومده تو این خونه .

باهاش صمیمی باش اما تمام راز ها را نگو. هیچ وقت بد فامیل شوهر را پیششون نگو. اگه گفت چه جوری هستن بگو شکر خدا خوبن. حساس نشو . همین

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۱۰🔓. 105🔓،۱۰۰🔓، ۹۵🔓

من سه تا جاری بزرگتر از خودم دارم و سه تا برادرشوهر کوچیکتر که بزودی یکیشون ازدواج می کنه. حس بدی دارم. چون توی جاریام فقط من بودم که بدون هیچ مراسمی و یا حتی کل کشیدنی و بدون خرید طلا و با دخالتای جاری بزرگترم که حتی آرایشگاهمو اون انتخاب کرد و اون اصلا نذاشت برام عروسی بگیرن و حتی بهم گفت لباس عروس نپوش!

درحالیکه برادرشوهرم از همین الان تصمیم گرفته مراسمات خوب و در شان عروس براش بگیره. خیلی بغض دارم. نمیدونم چکار کنم. به خدا حسود نیستم ولی ناراحتم چون انگار هیچ احترامی واسه من قائل نبودن، فقط به این خاطر که مادرم نذاشت حنابندونو تو خونمون بگیرن. همشم پدرشوهرم طعنه اشو به شوهرم میزنه

خاطره ازدواجم اونقدر برام ناراحت کننده اس که اصلا سالگرد ازدواج نمیگیرم!

من سه تا جاری بزرگتر از خودم دارم و سه تا برادرشوهر کوچیکتر که بزودی یکیشون ازدواج می کنه. حس بدی دا ...

عزیزم من به خوبی تو رو درک میکنم و این حس رو برای خواهر شوهرم دارم و میدونم بهترین مراسم ها را براش میگیرن 

باورت میشه از الان دلهرش رو دارم 

عزیزم من به خوبی تو رو درک میکنم و این حس رو برای خواهر شوهرم دارم و میدونم بهترین مراسم ها را براش ...

باورم میشه چون خودمم دلهره دارم. نمیدونم اون موقع چجوری باشم. چکار کنم که حالم بهتر شه؟!

باورم میشه چون خودمم دلهره دارم. نمیدونم اون موقع چجوری باشم. چکار کنم که حالم بهتر شه؟!

من بهش فکر کردم که نرم مراسم شون 

میدونم با شوهرم دعوام میشه و طرف شوهر باهام لج میشن

ولی حداقل دل خودم آرومه 

بزار بگن حسودع ، اره چرا حسودی نکنم 

عزیزم من به خوبی تو رو درک میکنم و این حس رو برای خواهر شوهرم دارم و میدونم بهترین مراسم ها را براش ...

ببین منم عروسی نداشتم یعنی هیچ مراسمی نداشتم فقط یه عقد تو محضر و تمام...چون پولشو نیاز داشتیم... هیچکی هم بهمون کمکی نکرد تازه گفتن بهتر که عروسی نمیگیرید...