دخترم رف از پشت تلوزیونو هل داد انداخت پایین پنلش سوخته دو قسمتش مث نوار پهن تا بالا سیاه شده زنگ زدم نمایندگی گف اگه قطعش پیدا بشه ۷ تا ۹ میلیون هزینشه اونم اگه پیدا بشه شوهرم نمیدونه حالا موندم به اون چی بگم خیلی اعصابم خورد شد🥺
حالا من که بچه کوچیک ندارم بعد از 10 سال تلویزیون یک دفعه یک خط سیاه افقی افتاد. نمیدونم چرا فقط جابه جا کردیم اینطوری شد. فقط زیر نویس فیلم ها را نمیتونیم خوب ببینیم
منم پسرم انداخت شکست . تلوزیون ی طرفش نشون نیده ی طرفش شکسته . برا ماهم اون زمان سه میلیون خواستن بدیم درست کنن ولی خریدیم چون میگ دیگ درس کار نمیکنه
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه