2777
2789
عنوان

تلویزیونمون🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 86 پست
تلوزيون منم پارسال شکستن بچه ها. چه کار میتونی بکنی کاریه که شده بچه است دیگه،  هرچند گرونه ولی ...

برادر منم ۱۵ سال پیش ک یکی دو ساله بود تلوزیونو گرفت شکست از وسط دو نصف شد الان بعد از ۱۵ سال هنوزم بهش میگن خرابکار😂😂😂

پس مقصر شوهرتونه شما دست پیشو بگیر بهش بگو دیدی چندبار بهت گفتم تلوزیونو بزن به دیوار نزدی

اره والا تقصیر خودشه ولی بازم معتقده ک تو باید حواست بهش باشه😕

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا میارزه دوو؟شما خودتون دارید؟

مآل ما هم دوو هستش عالیه 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
بعدشم مگه تلویزیون دیگه چی داره همین داره اینم اینجور شده فکر میکنی جنس خوب میخوان برات بندازن روش

چی بگم والا قطعشم پیدا بشه قطعا اصل نیست الان اصلا پیدا نمیشه

اگه با ۷۰۰درست بشه که خیلی خوبه آخه این دیگه سومین تلویزیون که خراب میشه  

کوچیکه سامسونگ هست تلوزیونشون.  نمیدونم چند اینچ ولی الان از پسرم پرسیدم میگه ۱۶ اینچه واسه پدربزرگش،  لامپش سوخته بود ۷۰۰ هزینهش شد.  

حالا من که بچه کوچیک ندارم بعد از 10 سال تلویزیون یک دفعه یک خط سیاه افقی افتاد. نمیدونم چرا فقط جاب ...

احتمالا تو جابجایی ضربه خورده

مطمئنی ؟چند اینچ بوده ؟

والا اطلاعی ندارم ولی فک کنم اونجوری شنیدم

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
وآسه منم سامسونگ ۴۹ بود . زمستون پارسال یه دِوو گرفتم هوشمند ازش راضی ام . تعمیرش نکن فایده نداره هم ...

اینا خیلی خسیسن بابا حسابشون با بقیه ادما فرق داره.چن اینچ گرفتی عزیزم چند شد

چی بگم والا قطعشم پیدا بشه قطعا اصل نیست الان اصلا پیدا نمیشه

مثلا قطعه چینی بزاره به نظرت تعویض کنی تلویزیونو بیشتر از۹تومن میخواد بیارزه با ای وضعیتش هیچ کس هم نمیخره 

حالا فکرش کنید شاید هم خوب بشه به نفعتون بشه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
برادر منم ۱۵ سال پیش ک یکی دو ساله بود تلوزیونو گرفت شکست از وسط دو نصف شد الان بعد از ۱۵ سال هنوزم ...

این پسر منم خیلی خرابکاری میکنه،  یخچال به این گرونی دوقلو سامسونگ دسکاریش کرده بود،  اونوقت رفته بود نماز حاجت میخوند خراب نشده باشه.  خدارشکر خراب نشده بود تنظیمشو به هم زده بود. ۱۳ سالشه 😂😂😂پیره برا من هنوز خراب کاری میکنه 

منم پسرم انداخت شکست . تلوزیون ی طرفش نشون نیده ی طرفش شکسته . برا ماهم اون زمان سه میلیون خواستن بد ...

مبارکتون باشه.اره ظاهرا ارزش نداره درستش کنیم