دخترم رف از پشت تلوزیونو هل داد انداخت پایین پنلش سوخته دو قسمتش مث نوار پهن تا بالا سیاه شده زنگ زدم نمایندگی گف اگه قطعش پیدا بشه ۷ تا ۹ میلیون هزینشه اونم اگه پیدا بشه شوهرم نمیدونه حالا موندم به اون چی بگم خیلی اعصابم خورد شد🥺
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه
برادر منم ۱۵ سال پیش ک یکی دو ساله بود تلوزیونو گرفت شکست از وسط دو نصف شد الان بعد از ۱۵ سال هنوزم ...
این پسر منم خیلی خرابکاری میکنه، یخچال به این گرونی دوقلو سامسونگ دسکاریش کرده بود، اونوقت رفته بود نماز حاجت میخوند خراب نشده باشه. خدارشکر خراب نشده بود تنظیمشو به هم زده بود. ۱۳ سالشه 😂😂😂پیره برا من هنوز خراب کاری میکنه