2777
2789
عنوان

تلویزیونمون🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 86 پست
وای یاد برادر زاده هام افتادم کنترل زدن تلویزیون نابود شد اون میذاشت گردن اون اون میگفت کار اینه اخر ...

حالا خوبه خریدن.مبارکشون باشه با این اوضاع واقعا ادم زورش میاد

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
آخ آخ،منم اون روزپسرم جاروبرقی رو سوزوند،تو این گرونی بدون جاروموندم فعلا با جارودستی جارو میکشم

چطور سوختش. مطمئنی سوخته؟؟ اخه جارو برقی منم پسرم روشنش کرد خواموش شد هرکاری کردیم روشن نشد ، گذاشتمش کنار یه بار همینطور زدمش روشن شد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامسونگ ۴۹

والله ماهم پارسال تی ویمون خود بخود مثه ترقه صدا زد و سوخت و مجبور شدیم یکی دیگه بخریم.اونم سامسونگ بود...فدای سرش وسیله برقی همینه دیگه یروزی عمرش تموم میشه

چرا؟اخه دیگه الان ازینا پیدا نمیشه خیلی جنسشون خوبه اینا🙁

والا ایرانی بخر میارزه به ای که درستش کنید فکر نکنم خوب از اب در بیاد درست کردنش

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
حالا خوبه خریدن.مبارکشون باشه با این اوضاع واقعا ادم زورش میاد

واقعا هم همه چی گرون شده انشالله شما هم میخری از دست این وروجکها فقط بلدن به ما ضرر بزنن

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
تلوزيون منم پارسال شکستن بچه ها. چه کار میتونی بکنی کاریه که شده بچه است دیگه،  هرچند گرونه ولی ...

خودمون هیچی الان خانوادش اگه بشنون منو میخورن😕

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
۲۰ هزار بار به شوهرم گفتم نزد که.تازه پارسالم یبار دیگه انجوری تلویزیونو انداخت پایین

پس مقصر شوهرتونه شما دست پیشو بگیر بهش بگو دیدی چندبار بهت گفتم تلوزیونو بزن به دیوار نزدی

بعدشم مگه تلویزیون دیگه چی داره همین داره اینم اینجور شده فکر میکنی جنس خوب میخوان برات بندازن روش

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار