2777
2789
عنوان

ترخدا بیاید

457 بازدید | 34 پست

من 17سالمه الان بیست روزه نامزدیم بهم خورده ولی محرم بودیم خریت کردم رابطه داشتیم بگم با چرب زبونی و دروغ اومده بود جلو پدرم بیست روزه همه چیو بهم زده خودم ازش متنفرم حالا فهمیدم دو ماهه باردارم میخوام سقط کنم اگه به مادرم بگم بدبخت میشم یه راهی بگین صبح فهمیدم از ترس دستام داره میلرزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرزنشم نکنید رازیانه خوردم زعفرون خوردم فایده نداره

هیچکس حق سرزنش کردن نداره

نگران نباش

برو دکتر 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

سرزنشم نکنید رازیانه خوردم زعفرون خوردم فایده نداره

ای وای.تو این شرایط متاسفانه فقط آدم دلش میخواد سرزنش کنه.چرا آخه وقتی عقد نکردی🤐

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
ناشکری نکن... ...... بیخیال حرف ادمهای حرف مفت زن

یعنی بچه رو نگه دارع؟ 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

یعنی بچه رو نگه دارع؟ 

بله..حتما باید سنش بشه 30 سال .و فقط تو سایت ها و کانال های مسخره بگرده و هر کسی که سیاه از سفید تشخیص نمیده بیاد براش نظر بده و حرف های مفت بزنه و مشاوره های ... بده..؟!!!!!!!!!!!!!!!!

چی ناشکری نکن برم به بابام بگم رفت یادگاری جاگذاشته

عزیزم ارووووم باش

میشه نگهش داری ولی واست سخته

چون پدر نداره

سنت کمه

خانوادت حمایتت نمیکنن صددرصد

و خودت نمیخوایش

پس بهتره سقط بشه ت  نت بزن چجوری سقط کنی ولی مواظب باش به خودت اسیبی نزنی