2777
2789
عنوان

ترخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 34 پست
به دنیا میاد و حلال زاده هم هست .. چرا فکر میکنیم تدبیر ما از تدبیر خدا پر رنگ تر هست؟ اخه فکر ما ...

همه ی این بچه های پرورشگاه ام با این طرز تفکر بوجود اومدن بدون نام پدر حضور پدر، با یه مادر ۱۷ساله بدون حمایت خانواده

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
چشم ولی هرکسی که میگه از بین ببرش در قتل یک انسان شریک هست..

همه ی ما مسلمانیم و مخالف قتل نفس ولی قبول کنیم این شرایط واقعااا بغرنجه

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=271446636]همه ی ما مسلمانیم و مخالف قتل نفس ولی قبول کنیم این شرایط واقعااا بغرنجه[/QUOT

ی نگاه به اطراف بکنیم هیچ چیز قطعی نیست..خیلی ها در شرایط سخت بهترین شدند و خیلی ها در رفاه بدترین..

ما امور به انجام وظیفه خودمون هستیم و بس نتیجه با خدا

[QUOTE=271446636]همه ی ما مسلمانیم و مخالف قتل نفس ولی قبول کنیم این شرایط واقعااا بغرنجه[/QUOT ی ن ...

اینها استثنا هستن اغلب افراد در شرایط خوب موقعیت خوبی بدست میارن و بالعکس.

اینها استثنا هستن اغلب افراد در شرایط خوب موقعیت خوبی بدست میارن و بالعکس.

با عذرخواهی..اینم فقط نظر شماس ..دقیق که نگاه کنیم اونایی که خودشون رو در جهت اب رودخانه رها میکنن سرنوشتشون معلوم هست ولی اونایی که در هر شرایطی برنامه ریزی و تلاش  دارن 99%  سرنوشت مورد علاقه خودشون رو بدست میارن