دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امسال اونقدر با کاراش ضربه زده غیر مستقیم نشون داده براش مهم نیستم مردیکه با همکار خانمش دم به دیقه چت کنه صمیمی بشه تازه زنه از شرکتشون بره باز بعدشم ارتباط تلفنی داشته باشن یعنی چی این خیانت نیست این به این معنی نیست که زنش براش مهم نیست
نه ببین ولی اونقدر کارها کرده که دیگه رفیقاش براش بیشتر مهمتر شده تا زندگیش
من نمیدونم که از نزدیک خودت شرایطتو بهتر میدونی اما من خودم دوست دارم گاهی با دوستام برم گاهی تنها برم خودم دوست ندارم همیشه با خانواده باشم از این حیث گفتم اما خب کسی که اینو به کار همیشگی تبدیل کنه این جالب نیست و پسندیده هم نیست