2777
2789

خودش خواست چون شناسایی نشه

محمد در کل پیجوند  صبرا و امیر حسین اللن با هم خوش هستن 

محمد هم زن گرفت رفت پی زندگیش

در کل محمد صبرا بگیر نبود و فقط حرف مفت میزد

صبرا خانم هم خیلی ازش ضربه خورد اخر ولش کرد

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبرا هنوزم دوستش داشت؟

اره بابا ته دلش یکم دوسش داشت

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

هر بار که صبرا میگفت منو بگیر محمد میپیچوند معلوم بود که همش حرفه

خودش خواست چون شناسایی نشه محمد در کل پیجوند  صبرا و امیر حسین اللن با هم خوش هستن  محمد ...

ایدی شو داری نمیاره 

@صبرا_۲۸

اولین ممدی بود ک نگرفت

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

سلام استارتر عزیز

خواهششش میکنم این تاپیکت رو فردا که روز زوج هست بذار داخل لینک حذف تاپیک چون برای من(همونی هستم ک این تاپیکا در مورد داستان زندگیمه) دردسرساز شده و آبروم در خطره...ممنونم مهربون لطفا ی لایک کن خیالم راحت بشه که انجام میدی فردا🙏❤️😔