2777
2789

فیوژن عالیه، حالا نمیدونم واسه مو  هم کوکتل داره یا نه، قیمش 1و800 بود

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ریزشت از حدی فراتر رفته و موهات خیلی کم شده معمولا دکترا اینجا میگن دیگه مزوتراپی جواب نمیده اینو یه دکتر خوب میگفت 

اما اگه تازه شروع به ریزش کرده و هنوز موهات پره یا متوسطه جواب میده 

مزوتراپی ریزش رو کم میکنه ولی گاهی بعضیا میگفتن وقتی دیگه انجام ندی ممکنه ریزش برگرده 

دلیل ریزش موهاتون چیه ؟

سلام استرس خوبه هنوزم پرپشتن اما به نسبت قبل کمتر شدن

خوب اگه پرپشت هستن پس حتما دنبال کن برای مزو

گاهی استرس میتونه هورمون ها رو بهم بریزه 

یه دکتر خوب توی شهرتون یا شهرای اطراف پیدا کن باهاش مشورت کن و بعد انجام بده و زیرنظر باش 

یه چیزی هم بگم محلول شیوانا هم خیلی عالیه من یه مدت دمنوشش رو مرتب میخوردم واقعا ریزشم کم شد اما ولش کردم و ریزشم برگشت

سلام من مزوتراپی مو در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️

سلام اگه دنبال کوکتل‌های اصل برای مزوتراپی هستید، من به شما سایت آریاطب رو پیشنهاد می‌کنم. تمامی محصولاتشون اورجینال و با کیفیت بالا هستن. خودم همیشه از اینجا خرید می‌کنم و نتیجه‌اش رو دیدم. برای جوانسازی پوست و ریزش مو خیلی عالیه.

شماره تماسشون برای مشاوره و خرید: 021-664-094-51