2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم وقتی رفتگان ازمون راضی باشن به خوابمون نمیام،نمیدونم این حرف چقدر صحت داره

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

منم بابا بزرگم نزدیک 25ساله دوتا دایی هام یکی 10سال یکی 23ساله مادر بزرگم 9ماهه هیچ کدوم خوابشونو نمی‌بینم 😔😔😭

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
دقیقا منم خیلی دوس،دارم بابام بیاد تو خوابم قبل،خواب واسش فاتحه میخونم و بهش فکرمیکنم ک بیاد اما هیچ ...

مث من ک نیومد فکرکنم فقط یبار ک اصلا یادم نمیاد.. 💔💔💔😔 خدااا ینی اونا دلتنگ نمیشن

چجوری اخه😭😢میشه تعریف کنی

خیلی بفکرش بودم‌‌..و ناراحت از رفتنش‌‌‌..

یمدت هی خوابشو میدیدم‌‌...ولی یسری ک رفتم سر خاکشان ازشون گله کردم ...بعد نیومدن ب خوابم دیگه..تا یمدت طولانی ..بعد وقتی اومد تو خوابم ساکت راه می‌رفت.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️